Yaz Tatilinde Bilim Molası

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen öğrencileri ‘Bilim Yaz Kampı’ ile...

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen öğrencileri ‘Bilim Yaz Kampı’ ile eğlenceli bir programda buluşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ’nin desteği ve Bursa Teknik Üniversitesi’nin akademik katkılarıyla yürütülen; Bilim ve Teknoloji Merkezleri Enstitüsü ile Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi tarafından gerçekleştirilen ‘Bilim Yaz Kampı’nın ilk dönemi renkli görüntülere sahne oldu. Kampın ilk gününde öğrenciler, dinamik ve heyecanlı anlar yaşadı. Eğitimler, atölye etkinlikleri, bilim gezileri gibi farklı bilimsel faaliyetten oluşan bilim yaz kampı, eğitici ve eğlenceli içeriğiyle hem öğrencilerin hem de velilerin yoğun ilgisini çekti. Kamp sonunda öğrenciler, katılım sertifikası alacak.

Reklam
Reklam

Bursa’da 18 ile 22 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kampın ikinci döneminin kayıtları sürüyor. Kampın 25 ve 29 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek 3. döneminde çevre ilçelerden gelecek öğrenciler ağırlanacak. İlköğretim 4 ile 8. sınıflar arasında öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği ‘Bilim Yaz Kampı’ ile ilgili detaylı bilgiye www.bilimokulu.com’dan ulaşılabiliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: