"Yaz Tatilini Sokakta Geçirmeyelim" Projesi

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan "Yaz tatilini sokakta geçirmeyelim" projesi kapsamında açılan spor

ŞANLIURFA (A.A) - Siverek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan "Yaz tatilini sokakta geçirmeyelim" projesi kapsamında açılan spor kursları yoğun ilgi görüyor.

Proje kapsamında oluşturulan "basketbol, voleybol, masa tenisi, futbol, bisiklet, karate ve badbinton" spor dallarındaki kurslara 5-18 yaşları arasında 75 kız, 330 erkek olmak üzere toplan 405 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Mehmet Sergi, yaptığı açıklamada, açılan kurslara çocukların ilgisinin büyük olduğunu belirterek, "7 spor dalında açılan kurslarımıza Ağustos ayına kadar kayıtlarımız devam ediyor. Amacımız çocuklarımızın hem tatillerini güzelleştirmek hem de sıcak havalardan arındırmak amacıyla çocuk ve gençlerimizi topluma faydalı bir şekilde kazandırmaya çalışacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Şükrü Dolaş / Eşber Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: