Yaza fit girebilmek düşündüğünüz kadar zor değil! Kilo verirken hayatınızı kolaylaştıracak ürünler

Kilo vermek, fit bir vücuda sahip olmak ve her zaman atletik görünmek birçok kişinin hayali. Özellikle de yaz aylarının yaklaştığı zamanlarda herkesi bir kilo verme telaşı sarar. Fazla kilolarınızdan kurtulup zayıf görünmek için düzenli olarak spor ve diyet yapıyorsanız piyasada bu konularda işinizi kolaylaştıracak birçok pratik ürün bulunuyor. Peki o ürünler hangileri mi? Cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

Fazla kilolarınızdan sağlıklı şekilde kurtulabilmek için spor yapıp yediklerinize dikkat etmeniz mi gerekiyor? Yemeğinizi hazırlarken size yardımcı olacak ve sporunuzu daha keyifli hâle getirecek birçok kullanışlı ürünü bir araya getirerek size harika bir liste hazırladık. Kilo vermeyi keyifli hâle getirip kolaylaştıracak ürünlere göz atmaya ne dersiniz?

1. Lezzetli ve sağlıklı içeceklerin sırrı: Kitchenaid Artisan Blender 5KSB4026 Silk Pink


Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

Kilo verebilmek için ilk önce dengeli ve sağlıklı beslenmek gerekir. Bunun için de kendinize kalorisi düşük ara öğünler hazırlayabilir ve diyetinizi bozmadan karnınızı doyurabilirsiniz. Kitchenaid Artisan Blender 5KSB4026 Silk Pink sayesinde birbirinden lezzetli smoothieler hazırlayabilirsiniz. 3 aşamalı karıştırma sistemine sahip olan ürün, keskin ve işlevsel bıçaklarıyla istediğiniz içecekleri hazırlamanıza yardımcı olur.

Ürünü İncele

2. Rota antrenmanı özelliği: Samsung Galaxy Watch 5 Pro, 45 mm Akıllı Saat


Düzenli yapılan spor, istenilen kiloya hızlı ve sağlıklı şekilde ulaşılabilmesi noktasında büyük rol oynar. Bu sebeple kendi belirlediğiniz ya da uzman bir kişi tarafından ayarlanan antrenmanları düzenli ve doğru şekilde yapabilmek ve takip edebilmek için Samsung Galaxy Watch 5 Pro, 45 mm Akıllı Saat'i kullanabilirsiniz. GPX formatındaki antrenman rotalarınızı akıllı telefonunuzdan saatinize aktarabilir ve sporun keyfini sürebilirsiniz.

Ürünü İncele

3. Hava alma özelliği: Skechers Go Run Consistent Spor Ayakkabı


Skechers Go Run Consistent Spor Ayakkabı sayesinde yürüyüş ve koşu antrenmanlarınızı her gün konforlu şekilde tamamlayabilirsiniz. Kilo verebilmek için yapacağınız çeşitli spor aktivitelerinde hafif yapılı ve nefes alabilme özellikli bu ayakkabıyı giyerek ayak sağlığınızı koruyabilirsiniz. Özel iç taban teknolojisiyle destek ve denge sağlayan ayakkabıyı antrenmanlarınızın vazgeçilmezi hâline getirebilirsiniz.

Ürünü İncele

4. Sağlıklı ve sıkı bir vücut için: Delta 55 cm Pilates Topu Çemberi 4 mm Minder El Yayı Dambıl Seti


Sağlıklı kilo verebilmek için yaptığınız diyeti bir de sporla desteklemek isteyebilirsiniz. Formda kalmak veya istediğiniz vücut ölçülerine sahip olmak istiyorsanız Delta 55 cm Pilates Topu Çemberi 4 mm Minder El Yayı Dambıl Seti'ni alarak evde antrenmanlarınızı kendiniz kolayca yapabilirsiniz. Vücudunuzun çeşitli bölgelerini çalıştırabilmek için birçok ürünün bulunduğu bu setle ideal kilonuza ulaşabilirsiniz.

Ürünü İncele

5. Evde spor yapabilmek için: Schwinn 510T Katlanır Koşu Bandı


Her zaman dışarıya çıkıp yürüyüş ve koşu yapmaya vaktiniz olmuyorsa sporunuzu evde yapabilmek için Schwinn 510T Katlanır Koşu Bandı'ndan faydalanabilirsiniz. Fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olacak bu koşu bandıyla düzenli olarak çalıştığınız takdirde hızlı ve kesin sonuçlara ulaşabilirsiniz. Ürünün katlanabilme özelliği kullanmadığınız zamanlarda onu kolaylıkla muhafaza etmenize olanak tanır.

Ürünü İncele

6. Gramaj hesabını doğru yapın diye: Senon Dijital Mutfak Terazisi Yüksek Hassasiyetli Tartı


Kilo verebilmek için diyetisyen desteği alıyor ve size özel hazırlanan diyet listesine sadık kalarak yemeklerinizi hazırlıyorsanız size müthiş bir yardımcı önereceğiz. Senon Dijital Mutfak Terazisi Yüksek Hassasiyetli Tartı sayesinde yemek tariflerindeki gramaj hesaplamalarını doğru şekilde yaparak lezzetli diyet yemekleri yapabilirsiniz. Gramajları günlük alacağınız kalori miktarına uygun hesaplayabilirsiniz.

Ürünü İncele

7. Sağlıklı yemeklerin kahramanı: GoldMaster Steamcook 60 Dakika Zaman Ayarlı 10 Litre Bpa İçermeyen Buharlı Pişirici


Diyet listelerinde yer alan yemeklerin yağ oranının az olması ve sağlıklı yöntemlerle pişirilmesi önem taşır. Siz de çeşitli öğünleriniz için sağlıklı, yağsız ve lezzetli yemekler yapmak isterseniz GoldMaster Steamcook 60 Dakika Zaman Ayarlı 10 Litre Bpa İçermeyen Buharlı Pişirici'yi kullanarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Bu cihazda istediğiniz 3 farklı yemeği aynı anda kolayca pişirebilirsiniz.

Ürünü İncele

8. Besleyici ve doğal içecekler hazırlamak için: Easyso Detox Su Şişesi Matara Motivasyonel Sporcu Suluğu (700ml Aqua Detox Matara)


Ödem atmak, sağlıklı yaşamak ve kilo verebilmek için detoks suları tüketilir. Çeşitli meyve, sebze ve yeşil bitkiler kullanılarak hazırlanan bu özel karışımları günlük olarak sıkça tüketmeniz gerekiyorsa Easyso Detox Su Şişesi Matara Motivasyonel Sporcu Suluğu (700ml Aqua Detox Matara)'ndan yardım alabilirsiniz. Dilerseniz şişenizi doldurarak yanınızda taşıyabilir, sağlıklı içeceklerinizi istediğiniz her yerde tüketebilirsiniz.

Ürünü İncele

9. Zayıflamanın eğlenceli yolu: adidas Adrp-11015 Jump Rope Atlama İpi


Evde, dışarıda ve salonlarda kullanılabilen pratik ve etkili spor aletlerinin başında atlama ipleri gelir. Kilo verebilme ve kalori yakma konusunda da oldukça etkili bir rol üstlenen bu iplerden almak isterseniz adidas Adrp-11015 Jump Rope Atlama İpi'ni deneyebilirsiniz. 3 metre uzunluğundaki ipi istediğiniz ölçüye göre ayarlayabilirsiniz. İpi düzenli kullanarak hızlıca kilo kaybedebilirsiniz.

Ürünü İncele

10. Pratik kullanım avantajı: Berghoff Leo İki Bölmeli Yemek Kabı


Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

Kilo vermek ev dışında da sağlıklı yemekler tüketmenizi gerekli kılar. Bu sebeple de kendinize evde özel ve sağlıklı diyet yemekleri hazırlayabilir ve bunları dışarı çıkarken de yanınızda götürebilirsiniz. Öğünlerinizi atlamadan veya istenmeyen yemeklere yönelmeden yanınızda taşıdığınız yemeği tüketebilirsiniz. Berghoff Leo İki Bölmeli Yemek Kabı size bu konuda yardımcı olur. Kaliteli ve sağlıklı malzemelerden üretilen bu kabın içindeki iki farklı bölmede yemeklerinizi muhafaza edebilirsiniz.

Ürünü İncele

Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.