Yazar Bülent Korucu'dan Şifa Hastanesi'ne Dost Ziyareti

Haftalık Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Zaman gazetesi yazarı Bülent Korucu Özel Erzurum Şifa...

Haftalık Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni ve Zaman gazetesi yazarı Bülent Korucu Özel Erzurum Şifa Hastanesi'ni ziyaret ederek hastane Başhekimi Opr. Dr. Sabahattin Dalga’dan hastanenin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başhekim Dalga’nın makamında bir süre baş başa görüşen Korucu, " Memleketim Erzurum’a babamın bazı sağlık problemlerinden dolayı birkaç günlüğüne geldim. Bu arada bazı dostları da ziyaret etmeye çalıştıyorum. Başhekim Sabahattin Dalga'ya da bir dost ziyareti yapmak istedim" dedi.

Reklam
Reklam

Başhekim Sabahattin Dalga da “Aksiyon Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Korucu’yu yazılarından ve televizyonlarda yaptığı yorumlardan beğenerek takip ediyoruz. Kendisiyle dostça sohbet ettik. Bu nezaket ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: