Yazar Demirci "Kahve Tadında Sohbet" Programına Konuk Oldu

 Aksaray'da yazar Senai Demirci, belediye tarafından düzenlenen "Kahve Tadında Sohbet" programına konuşmacı olarak katıldı.

Aksaray'da yazar Senai Demirci, belediye tarafından düzenlenen "Kahve Tadında Sohbet" programına konuşmacı olarak katıldı. Atatürk Kültür Merkezi'nde, öğrencilerin tasavvuf eserlerini seslendirmesiyle başlayan program, Hafız Osman Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yaptığı konuşmada, kitap okumayı çok sevdiğini anlattı. Hayatını kitaplarla şekillendirdiğini belirten Yazgı, "Okuduğum kitap yazarları arasında Senai Bey'in ayrı bir yeri vardır. Özellikle Birinci Söz isminde bir kitabı vardır. Onu okuduğum zaman ruh ve duygu dünyama bambaşka bir açı geliyor" dedi. Konuşmanın ardından Demirci, kendine has anlatımıyla Fatiha Suresi'nin anlamını ve insan hayatındaki önemini anlattı. Programın sonunda Demirci'ye, Aksaray Valisi Şeref Ataklı tarafından teşekkür plaketi verildi. Programa, AK Parti İl Başkanı Fatih Yıldırıcı da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: