Yazar Demirel: Ramazan Kurtuluş Ayıdır

İlahiyatçı Yazar Ali Demirel, “Ramazan ayı müminlerin kurtuluş ayıdır. Bu ayda yapacağınız en ufak iyilik...

İlahiyatçı Yazar Ali Demirel, “Ramazan ayı müminlerin kurtuluş ayıdır. Bu ayda yapacağınız en ufak iyilik kat be kat artar.” dedi.

Malatya Belediyesi Kültür AŞ tarafından Ramazan ayı nedeniyle düzenlenen ‘Aspuzu’da Ramazan Etkinlikleri’ programının konuğu yazar Ali Demirel oldu. ‘Ramazan’da İnfak ve tövbe’ konulu konferans veren Ali Demirel, bu ayda yardımlaşmanın önemine değindi. Demirel, “Ramazan ayı müminlerin kurtuluş ayıdır. Bu ayda yapacağınız en ufak iyilik kat be kat artar. Aile bağlarına çok dikkat etmeliyiz. Çocuklarımızı ihmal etmemeliyiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Malatya Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürü Murat Nalçacı, Yazar Ali Demirel’e kayısı kristali hediye etti. Konferansın ardından Dini Yayınlar ve Kitap Fuarı’nı ziyaret eden Demirel, okurları için kitaplarını imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: