Yazar Haylamaz, İslam'da Kadının Yerini Anlattı

Yazar Dr. Reşit Haylamaz, Ankara Sincan ilçesindeki Özel Samanyolu Yusuf Tanık İlköğretim Okulu’na konuk oldu.Güneş-Der’in...

Yazar Dr. Reşit Haylamaz, Ankara Sincan ilçesindeki Özel Samanyolu Yusuf Tanık İlköğretim Okulu’na konuk oldu.
Güneş-Der’in de katkılarıyla öğrenciler için düzenlenen etkinlikte konuşan Yazar Haylamaz, İslam’da kadının yerini anlatarak, günümüzde yaşanan problemlere; Hazreti Muhammed (sav), Hz Aişe, Hz. Hatice’nin hayatlarından örnekler vererek çözüm önerileri sundu.
Hz. Hatice'nin tüm mal varlığını müşriklerin kalplerinin kazandırılması hususunda İslam için harcadığına dikkat çeken Haylamaz, ahirete intikal ederken de bir çadırda yokluk içerisinde ruhunu teslim ettiğini hatırlattı.
Gönül Tahtımızın Eşsiz sultanı Efendimiz (sav) kitabının yazarı olan Dr. Reşit Haylamaz konuşmasının ardından katılımcılara kitabını imzaladı.
Çocuk korusunun da şarkılar söylediği program Bezmi Safa grubunun tasavvuf konseri ile sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: