Yazar Mehmet Altan, Adıyaman Üniversitesi'ni Ziyaret Etti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret eden Gazeteci Yazar Prof. Dr....

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret eden Gazeteci Yazar Prof. Dr. Mehmet Altan, Adıyaman Üniversitesi’nin Adıyaman için hayati önem taşıdığını söyledi.

Adıyaman Küçük Millet Meclisi Nisan Ayı forum toplantısı için Adıyaman’da bulunan Gazeteci Yazar Mehmet Altan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’yü makamında ziyaret edip, bir süre sohbet etti.

Adıyaman Üniversitesi’nin çok güzel, mükemmel bir üniversite olduğunu ifade eden Altan, “Üniversiteler bulundukları ilin kalkınmasında hayati önem taşımaktadırlar. Adıyaman Üniversitesi, hızlı gelişme gösteren çok güzel, mükemmel bir üniversite” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ise, Üniversitenin mevcut durumu ve devam eden projeler hakkında Altan’a bilgi vererek, “Çok değerli bir bilim insanı hocamızı Adıyaman’da ve Üniversitemizde görmekten çok büyük onur duyduk” dedi.

Ziyarette Prof. Dr. Altan, Üniversite Şeref Defterini imzaladı. Etkinliğin sonunda Rektör Gönüllü, ziyareti için misafirine teşekkür ederek plaket ve Cendere Köprüsü Simülasyonu takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: