Yazar Senai Demirci, Gaziantep'te Konferansa Katıldı

Yazar Senai Demirci, Gaziantep'te konferansa katıldı.

Yazar Senai Demirci, Gaziantep'te konferansa katıldı.

Şahinbey Belediyesi'nden yapılan açıklamada, belediye bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi ve sosyal tesislerde görev yapan öğretmenlerin katıldığı konferans, Şahinbey Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Burada bir konuşma yapan Senai Demirci, Kur'an okumanın önemine değindi.

Konuşmasının büyük bir bölümünü bu konuya ayıran Demirci, "Ramazan, kendimizi yeniden sorguya çekerek, yanlışlıkların düzeltilmesi gereken zaman dilimidir. Bu zamanı iyi değerlendirmek gerekiyor. Şifa ve hidayet kaynağı olarak bizlere gönderilen Kur'an-ı Kerim'i okumak için yeteri kadar zaman ayıramıyorsak ve hakkını ödemiyorsak gerçekten kendimize yazık etmiş oluruz. Okumak, anlamak demektir. Okumazsan anlamazsın. Bu nedenle yüce Allah'ın bizlere bahşettiği Kur'an-ı Kerim'i önce okumayı, sonra anlamayı ve yaşamayı nasip etsin" dedi.

Reklam
Reklam

Demirci, konferansın ardından belediye tarafından açılan kitap fuarına katıldı. Demirci, burada okurlarıyla sohbet etti ve kitaplarını imzaladı.

Muhabir: Adem Yılmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: