Yazar Senai Demirci Seyfe Gölüne Hayran Kaldı

Kırşehir'e konferans vermeye gelen ve sonrasında gittiği Seyfe Gölüne hayran kalan Yazar Senai Demirci, hayranlığı...

Kırşehir'e konferans vermeye gelen ve sonrasında gittiği Seyfe Gölüne hayran kalan Yazar Senai Demirci, hayranlığı soysal medyada paylaştı.

Kırşehir Belediyesinin daveti ile Kırşehir'e gelen konferans veren Yazar Senai Demirci, sonrasında Seyfe Ekoloji Derneği (SEYGED) Başkanı Ömer Çetiner ile birlikte gitti Seyfe Gölüne hayranlığını sosyal medya aracılığı ile paylaştı.

Facebook ve Twitter hesabına, "Orada bir adam var uzakta, Seyfe Gölü kıyısında flamingo güzelliğini bekliyor, muhteşem tefekkürlere şahitlik ediyor. Seyfe Gölündeki flamingo güzelliğinin nöbetini tutan Ömer Çetiner'e selam ile" yazarak, gölün güzelliğini ve beğenisini hayranları ile paylaştı. Gezi sonrasında, SEYGED Başkanı Ömer Çetiner tarafından Yazar Senai Demirci'ye "Mevlana Çiçeği" fotoğrafı tablo halinde hediye edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: