Yazar Sinan Yağmur Şahinbey'de Okurlarıyla Bir Araya Geldi

Mevlana üzerine yazdığı kitaplarla tanınan ilahiyatçı Sinan Yağmur, Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik...

Mevlana üzerine yazdığı kitaplarla tanınan ilahiyatçı Sinan Yağmur, Şahinbey Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gençlik Merkezi ve Sosyal Tesislerde görev yapan öğretmen ve kursiyerlerle söyleşi yaptı.

Şahinbey Belediyesi kültür merkezinde semazen gösterisi ile başlayan programda ‘Şems ve Mevlana’yı konu alan şiiri seslendirerek başlayan, ‘Tasavvuf ve Aşk’ üzerine söyleşisini sürdüren ve söyleşi sonunda duygularını dile getiren Yazar Sinan Yağmur, “Bugün sizlerle bir arada bulunmak beni oldukça memnun etti. Özellikle beni Gaziantep’e davet eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve göstermiş olduğunuz bu yoğun ilgiden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Program sonunda günün anısına Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Birol Ülger, Yazar Sinan Yağmur’a buket takdim ederek, sedef sandık hediye etti.

KİTAP FUARINA KATILDI

Yazar Sinan Yağmur, gece Şahinbey Belediyesi tarafından 27 Temmuz-12 Ağustos tarihleri arasında 16 yazarın Şahinbey Parkında okurlarıyla buluşturulduğu kitap fuarına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kitap fuarında okurlarıyla söyleşi yapan Yağmur, daha sonra okurları için kitap imzaladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: