Yazar Sinan Yağmur’a İlgi

En çok kitabı satılan ve en çok vergi ödeyen yazar ünvanını kazanan Sinan Yağmur, Malatya’da...

En çok kitabı satılan ve en çok vergi ödeyen yazar ünvanını kazanan Sinan Yağmur, Malatya’da kitaplarını imzaladı.

Malatya 2.Anadolu Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşan Yazar Sinan Yağmur yaptığı açıklamada, Malatya’ya bir yılda 8 kez geldiğini ifade ederek “Gönüller şehri, huzur şehri, kayısı tadındaki tatlı şehrimiz Malatya’da olmaktan son derece mutluyum. Türkiye’de bir yıl konuşulan kitap fuarının bu yıl ikincisinin düzenlenmesi önemlidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Deniz Kitapevleri yetkilisi Özdemir ise, Sinan Yağmur’u ağırlamaktan duydukları mutluluğu belirterek, “Aşkın Gözyaşları kitabı ile milyonların gönlünde taht kuran Sinan Yağmur, Forbes Dergisi’nin dün açıklanan kitap satış rakamında Türkiye’de en çok satan yazar ve en çok vergi ödeyen yazar konumunda birinci sırayı aldı. Aşkın Gözyaşları kitabı serisinin 4’ncüsü merakla bekleniyor. Bu da 20 Mayıs tarihinde satışa sunulacak. Sinan Yağmur yeni kitabıyla Malatya’da okurlarıyla buluşacaktır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: