Yazar Yavuz Ekinci Trabzon'da Okurlarıyla Buluşacak

Batmanlı yazar Yavuz Ekinci beşinci ve yeni kitabı "Cennetin Kayıp Toprakları" için düzenlenen söyleşi ve imza etkinliğine katılmak için Trabzon'a

Batmanlı yazar Yavuz Ekinci beşinci ve yeni kitabı "Cennetin Kayıp Toprakları" için düzenlenen söyleşi ve imza etkinliğine katılmak için Trabzon'a gidecek.

Ekinci, 6 Aralık günü Karadeniz Teknik Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde 13.30-15.00 saatleri arasında bir söyleşi gerçekleştirecek ve okuyucuları için kitaplarını imzalayacak.

"Edebiyat Coğrafyaları" başlığıyla verilen programı, Ada Dergisi Editörü Serkan Türk'ün sunacağı belirtilirken, saat 17.30-20.30 saatleri arasında da Trabzon Sanatevi'nde gerçekleştirilecek söyleşi ve imza günü programının akabinde hikayesini Yavuz Ekinci'nin yazdığı Tayfur Aydın'ın çektiği Reç/İz adlı filmin gösteriminin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Geçen hafta Almanya'da Berlin Ballhaus Naunynstr Kültür Merkezi'nde Deniz Utlu'nun modaratörlüğünü yaptığı okuma gecesine de katılan Batmanlı yazar Ekinci Dortmund'da da LesArd'ın düzenlediği festival kapsamında Kulturhaus Taranta Babu'da Alman yazar Ralf Thenior ile birlikte bir söyleşi gerçekleştirmişti.

Muhabir: Ubeydullah Baş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: