Yazıcı, Güven Tazeledi

İlkadım Kent Konseyi'nin Engelliler Meclisi başkanlık seçiminde mevcut başkan Hasan Tahsin Yazıcı, yeniden başkanlığa seçildi.

İlkadım Kent Konseyi'nin Engelliler Meclisi başkanlık seçiminde mevcut başkan Hasan Tahsin Yazıcı, yeniden başkanlığa seçildi.

Yazıcı, İlkadım Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, yaklaşık 16 aylık bir dönem içerisinde gerçekleştirdiği programlar ile birlikte 7 Temmuz'da son bulacak olan ancak yapılan teklif üzerine 3 yıl daha ertelenen kamu kurum ve kuruluşlarının engellilerin erişebilirliği sağlanması noktasındaki çalışmalarda kamuda büyük bir hareketlilik sağladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

İlkadım Kent Konseyi, İlkadım Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde Engelsiz Yaşam Merkezi'nde ÖMSS sınavı için hazırlık kursları açtıklarını anlatan Yazıcı, "Bu kurslarda görme engelliler, işitme engelliler, ortopedik engelliler başta olmak üzere 250 kursiyer eğitim gördü. Yaptığımız bu çalışma tüm Türkiye'ye örnek oldu ve benzer kurslar düzenlendi" dedi.

Seçimde katılımcıların tamamının oyunu alan Yazıcı güven tazeledi.

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: