Yazıcı, Kaya Ve Zeytinli'den TMO'ya Ziyaret

ÇORUM (A.A) - Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Ziraat Odası Başkanı Zerat Zeytinli, Toprak

ÇORUM (A.A) - Osmancık Belediye Başkanı Bekir Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Oğuzhan Kaya, Ziraat Odası Başkanı Zerat Zeytinli, Toprak Mahsulleri Ofisi'ni (TMO) ziyaret ederek yeni hasat döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, TMO yetkilileri, çiftçilerin vakit kaybetmemesi için bu yıl randevulu sisteme geçtiklerini duyurarak çiftçilerin ürünlerini daha önceden alacakları randevu günü getireceklerini ve böylece uzun kuyruklarla oluşan beklemelere son vermeyi hedeflediklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

TMO yetkilileriyle görüşen Yazıcı, Kaya ve Zeytinli, yeni hasat sezonunun çiftçilere ve üreticilere hayırlı olmasını diledi.

-TMO'da randevulu sistem-

Gerçekleştirilen ziyarette TMO'nun 2012 çeltik alımına başladığını ifade eden TMO yetkilileri, bu kapsamda depoların boşaltıldığını ve çeltik alımlarına başladıklarını dile getirdiler.

TMO yetkilileri, 2012 yılı için 3 bin ton alım yapmayı hedeflediklerinin altını çizerek, bu yıl randevulu sisteme geçtiklerini ve çiftçilerin ürünlerinin verilen randevu günü ve saatlerinde alınacağını, böylece uzun kuyruklarla oluşan beklemelerin sona ereceğini dile getirdi.

Osmancık Ziraat Odası Başkanı Zerat Zeytinli de TMO'daki randevulu sistemle çiftçilerin bekleme sorunlarının ortadan kalkacağını ifade ederek, "Yeni hasat dönemi tüm ilçemize ve ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Muhabir: Orhan Güçlü / Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: