Yazıcıoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramını Kutladı

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, 1...

Zonguldak’ın Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, 1 Mayıs İşçi Bayramını kutladı.

Kdz. Ereğli’de faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu 1 Mayıs İşçi Bayramının çalışma hayatında önemli bir yere sahip olduğuna vurgu yaparak 1 Mayıs’ın büyük bir mücadelenin başlangıç noktası olduğunu söyledi.

1 Mayıs’ın çalışma hayatıyla ilgili sorunların meydanlarda bir araya gelerek ortak bir şekilde dillendirildiği ve çözümler arandığı özel ve istisnai günlerden biri olduğunu belirten Yazıcıoğlu, "1 Mayıs, tüm çalışanlar ve alın terini üretime dönüştüren emekçiler için özel bir anlama sahip olduğu gibi özel bir gün olma niteliğini de taşır. Alın terini emeğiyle birleştirip ülke kalkınması için üretime dönüştüren çalışanların 1 Mayıs’ı bayram havası içerisinde geçirmeleri en doğal ve en tabii haklarıdır. Çalıştıklarının ve verdikleri emeklerin karşılığı olarak senede bir günü bayram havası içerisinde geçirmeleri gerekirken meydanlarda hak arayışı içerisinde geçiren değerli çalışanlarımızın ve tüm emekçilerimizin bu gününü kutluyorum. Dünyada ve ülkemizde en büyük problem olarak görülen işsizliğin yanı sıra bir başka büyük problem de işçilerin kendi çalışma alanlarında ve hayat standartlarında yaşanan sıkıntılardır. Bu sıkıntıların giderilip bertaraf edilmesi için mücadeleye başladıkları ilk gün olan bu 1 Mayıs’ı bayram olarak kutlamaları gerekirken ne yazık ki bu günü bile hak ve hukuk mücadelesi vererek geçirmektedirler. Verdikleri bu kutsal mücadelenin ileride bir gün gerçekten yaşanılası bayramları getireceğine olan inancımla kamu ve özel sektörde çalışan ve alın terlerini emekleriyle kararak ekonomiye canlılık kazandırma çaba ve gayretinde olan tüm emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: