Yazıcıoğlu: kötü siyasetçi iyi siyasetçiyi kovuyor

ANKARA (ANKA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'na "Yılın Siyaset Adamı" ödülü verildi.

Büyük Anadolu Birliği'nin verdiği 40 dalda 2008 yılının "En Başarılı" isimlerine ödülleri Anadolu Gösteri ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle sahiplerine verildi.
"Yılın Siyaset Adamı" ödülü alan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu törende yaptığı konuşmada, "Bu sistemde kötü siyasetçi, iyi siyasetçiyi barındırmıyor. 'Zaten siyaset kirli, siyaset fırıldakların ve yalancıların işi' deyip bir kenara çekilmeye kimsenin hakkı yok. Bu sistemi değiştirmek için Türkiye'nin iyi siyasetçilere ihtiyacı var. Bunun için de herkes siyaset yapmalı" dedi.

Reklam
Reklam

Toplumun siyasete güvenini kaybettiğini dile getiren Yazıcıoğlu, "Mevcut sistem, örtülü ilişkileri teşvik eden, yönetime gelmiş kişi ve çevresini bozan, onun cebine şeytan koyup, sonra da şeytana uyduran bir sistemdir. Bundan dolayı dürüst insanlar da bozuluyor. Öyle bir sistem olsun ki insanlar yanlış hisler beslese bile sistem buna müsaade etmesin. Buna da biz 'zorunlu dürüstlük sistemi' diyoruz. Bugünkü ise 'zorunlu bozulma sistemi'dir" diye konuştu.