Yazıcıoğlu’ndan Filipinli Geline Kolye Jesti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu, geline düğün öncesinde...

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu, geline düğün öncesinde kolye hediye etti.

Alaplı ilçesinde ikamet eden Mehmet Şah Beyaz 2008 yılında sanal ortamda Filipinli Jhonabelle Delos Santos ile tantıştı. Maddi imkansızlıklar nedeniyle evlenemeyen Şah Beyaz, Filipinli gelin Delos Santos ile dini nikahı kıydı. Müslüman olan geline Fatma ismi verildi. Mehmet Şah Beyaz ve Filipinli eşi Jhonabelle Delos Santos düğün öncesinde Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu’nu ziyaret ederek mutluklarını paylaştı.

Reklam
Reklam

Yazıcıoğlu, "Dini nikahı işe evlendiği Filipinli gelinimiz Jhonabelle Delos Santos'a bir süreden beri maddi imkansızlıklar nedeniyle kavuşamıyordu. Bu sorun çözüldü. Mehmet Şah Beyaz arkadaşımız eşine kavuştu. Biz kendisini çok seviyoruz. Allah mutluluklarını daim etsin" dedi.

Yazıcıoğlu ayrıca Mehmet Şah Beyaz düğün hediyesi olarak kol saati takarken Filipinli gelin Jhonabelle Delos Santos'a kolye hediye etti. Mehmet Şah Beyaz ve Jhonabelle Delos Santos da kendilerine destek veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu’na teşekkürlerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: