Yazıcıoğlu'ndan Gelin Ve Damada Kolye Ve Saat Jesti

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu, gelin ve damada...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu, gelin ve damada düğün öncesinde kolye ve saat hediye etti.

Alaplı ilçesinde ikamet eden Mehmet Şah Beyaztaş ve Hatice Beyaztaş çifti düğün öncesinde Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu’nu ziyaret ederek mutluklarını paylaştı.

Çifte mutluluklar dileyen Yazıcıoğlu” Mehmet Şah Beyaztaş arkadaşımızı çok seviyoruz. Allah mutluluklarını daim etsin" dedi. Yazıcıoğlu ayrıca Mehmet Şah Beyaztaş’a düğün hediyesi olarak kol saati takarken, gelin Hatice Beyaztaş’a ise kolye hediye etti. Mehmet Şah Beyaztaş ve Hatice Beyaztaş da kendilerine destek veren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Başkan Yardımcısı İrfan Yazıcıoğlu'na teşekkürlerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Öte yandan Mehmet Şah Beyaz ve Hartice Beyaztaş çifti Alaplı Çay Bahçesi tesislerinde düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine gerdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: