Yazıişleri müdürünü asılı halde mübaşiri buldu

Eskişehir İkinci İcra Tetkik Mahkemesi Yazıişleri Müdürü Nedret U., adliye binasının arşiv odasında iple asılı...

Eskişehir İkinci İcra Tetkik Mahkemesi Yazıişleri Müdürü Nedret U., adliye binasının arşiv odasında iple asılı halde bulundu. Aynı adliyede görevli bir mübaşir tarafından kalorifer borusuna asılı bulunan U.'nun ölüm haberi çalışma arkadaşları ve yakınlarını üzüntüye boğdu.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Adliyesi İkinci İcra Tetkik Mahkemesi Yazı İşleri Müdürü Nedret Uslusoy, çalışma arkadaşlarıyla birlikte öğle yemeği yedi. Ardından birlikte çay içip muhabbet eden Nedret U., saat 13.00 sularında arkadaşlarından ayrıldı. Ancak Nedret U., öğle mesaisine gelmeyince arkadaşları aramaya çıktı. Bu sırada aynı mahkemede görevli Mübaşir Ali İhsan Ersöz, adliyenin zemin katında yer alan arşiv odasına aramaya gitti. Mübaşir Ersöz, müdürü olan Nedret U.'yu arşiv odasındaki kalorifer borusuna iple asılı olarak buldu. Bunun üzerine Mübaşir Ersöz, durumu polise ve adliye yetkililerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve adliye yetkilileri, Nedret U.'nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Reklam
Reklam

Adliyeye çağrılan Olay Yeri İnceleme ve Araştırma ekipleri Nedret U.'nun intihar olayıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Nedret U.'nun cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öte yandan Nedret U.'nun bir arkadaşına bir bankadan kredi çektiği ve arkadaşının bu krediyi ödemediği için krediyi aldığı banka tarafından icra takibi başlatıldığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz