Yaz'ın Öyküsü 3. bölümde Yaz'ın velayet şartı şok etti

Sürpriz gelişmelerin ard arda geldiği Yaz'ın Öyküsü son bölümü 19 Temmuz Pazar akşamı ekrana geldi. Kadrosu ve konusuyla adından söz ettiren Yaz'ın Öyküsü 3. bölüme Yaz'ın velayet şartı damga vurdu.

Merakla beklenen Yaz'ın Öyküsü 3. bölümünde sürpriz gelişmeler ve olay sahneler arka arkaya geldi. Yetiştirme yurdunda yetişen Yaz'ın ailesini bulmasıyla değişen hayatını anlatan Yaz'ın Öyküsü 3. bölümünde; babasının kendisi için savaşmayacağını öğrenen Yaz, tekarar yurda döndü ancak yurtta Yaz'ı kötü bir sürpriz beklemekteydi.Deneyimli isimlerle genç yetenekleri kadrosunda bir araya getiren, Vildan Atasever, Tansel Öngel, Ece Çeşmioğlu, Çağdaş Onur Öztürk gibi isimlerin yer aldığı Yaz'ın Öyküsü 3. bölümüyle 19 Temmuz Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D yayınlandı.

YAZ'IN ÖYKÜSÜ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Yaz'ın Öyküsü 3. bölümünde; Umut ile Mert'in konuşmalarını duyan ve babasının kendisi için savaşmayacağını öğrenen Yaz yıkıldı. Kimseyi dinlemeden çekip giden Yaz'ı yurtta da sorunlar beklemekteydi. Sürpriz bir ismin Ferhat ile Yaz'ın konuşmalarını duyması ortalığı birbirine kattı.Babasına duyduğu hayal kırıklığı ve yurtta yaşadığı olaylar Yaz'ı iyice deliye çevirdi. Söylediklerinden pişman olan Mert ise kızının gönlünü almak için harekete geçti. Yaz'ın Öyküsü son bölümünde Yaz ile ilgili Tunç'un desteği ve sürpriz teklifi Umut'u çok mutlu etti. Ancak velayet davası ve işindeki sıkıntılar büyüyerek devam etmekteydi. Doğu'nun mirasını Yaz'a bırakmasını kontrol altına almak isteyen Nevra ise torununu etkilemek için planlarına başladı. Nevra, Yaz'ın herkesle tanışması bahanesiyle evinde bir yemek organize etti. Bu yemekte Yaz'ın yaptığı açıklama ise herkesi şaşkına çevirdi.