Yazırlıoğlu, "Nakliyecilerin sorunlarını çözeceğiz"

Nakliyeciler Derneği Yönetimi tarafından başkanlığa seçilen İlyas Yazarlıoğlu, gazetemize konuşarak sorunları çözeceklerini söyledi.

Mersin lojistik sektörü Nakliyeciler derneğindeki kan değişiminden umutlu. Başarı çalışmalarıyla kamupoyunun dikkatini çeken Yazırlıoğlu'nun göreve getirilmesi sorunların çözümü noktasında umut verdi. Konuya ilişkin görüşlerine başvurduğumuz Yazırlıoğlu, başta nakliyeciler sitesi olmak üzere sektörün ciddi sorunları olduğuna vurgu yaparak şöyle konuştu: "Mersin'in en önemli sektörlerinin en başında lojistik gelmektedir. Fakat sorunlar düşünüldüğünde yine sektörümüz başı çekmektedir. Kent ve ülke ekonomisine çok büyük katkılar sunan sektörümüzün sorunlar içerisinde olması verimliliği düşürmektedir. Biz Nakliyeciler Derneği olarak söz konusu sorunlara ilişkin çözüm önerileri oluşturmak ve sorunun kaynağına önerilerimizi taşıyarak çözümler ortaya koymak adına yoğun bir gayret içerisinde olacağız. Seçilmiş ve atanmışların konuya ilişkin duyarlılıklarını sağlamak adına girişimlerimize şimdiden başlamış bulunmaktayız. nakliyeciler sitesine yıllardır bir tek çivi dahi çakılmadı ve sektörümüzün çok yönlü sorunları bulunmaktadır. Dernek olarak bizler bu sorunlarımızı gündeme taşımak ve sorunlarımızı çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sorunlarından arındırılmış bir lojistik sektörü hem kentimize hem de ülkemize büyük katkı sunacaktır. Bu konuda bizlere destek veren meslektaşlarımız başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyoruz"

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: