Yazlıklarda Turistleri Bolulu Aşçılar Doyuracak

Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde eğitim gören 145 öğrenci, aşçılık üzerine...

Bolu’nun Gerede ilçesinde bulunan Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’nde eğitim gören 145 öğrenci, aşçılık üzerine staj yapmak için Ege ve Akdeniz’deki otellere gönderildi.

Aşçılarıyla ünlü Bolu’da geleceğin aşçıları tatil merkezlerinin yolunu tuttu. Gerede Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi 2’nci dönem aşçı adayları, staj bölgelerine gönderildi. Toplam 145 öğrencinin yer aldığı kafileyi uğurlamak için aileler yolculuk öncesi bir araya geldi. Okul Müdürü Mehmet Alan, öğrencilerin ilçede başka okul olmaması nedeniyle her şeye rağmen başarılı olduklarını ve 5 yıldızlı otellere gönderdikleri öğrencilerinin Bolu’yu en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Otobüslerle yola çıkan öğrenciler, Alanya, Antalya, Marmaris, Kuşadası, Bodrum gibi gözde tatil merkezlerinde bulunan 5 yıldızlı otellerde aşçılık üzerine staj yapacak. Tatil merkezlerine gelecek olan milyonlarca turisti Bolulu aşçılar yemekleriyle doyuracak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: