Yedi Güzel Adam 27. bölüm TRT 1'de ekrana geldi

TRT 1'de yayınlanan Yedi Güzel Adam dizisinin günü ve saati değişti. Edebiyatımızdaki önemli isimleri ekrana aktaran Yedi Güzel Adam 27. bölüm 19 Ocak Pazartesi akşamı yayınlandı. Yedi Güzel Adam son bölümde Filistin toplantısı nedeniyle hareketli dakikalar yaşandı.

TRT 1'in ilgiyle izlenen dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Merakla beklenen Yedi Güzel Adam'da yeni gelişmeler yaşandı. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 27. bölümde konakta bir tarafta çiçek hastalığı, öbür tarafta ise Filistin toplantısı nedeniyle hareketli saatler yaşandı. 1950'li yılların Kara Lisesi'nden yola çıkarak, 1970'li yılların Maraş'ına ve oradan günümüze kadar uzanan bir dönemin hikaye edildiği Yedi Güzel Adam 27. bölümüyle 19 Ocak Pazartesi akşamı TRT 1 ekranlarından sevenlerinin karşısında çıktı.

Yedi Güzel Adam son bölümde konakta bir taraftan çiçek salgını, diğer taraftan da Filistin toplantısı nedeniyle hareketli dakikalar yaşandı. Kara Lise'de ise Merve'ye bebeği olmayacağını söyleyerek yanlış bir şey dediğini fark eden Fuat Müdür, Zehra ile karşı karşıya geldi. Van'da Necip Fazıl'ı ziyaret eden Rasim, Cahit'e ondan önemli bir haber getirdi. Diğer Cevat ve babası Celal karşı karşıya geldi. Celal, oğlunu eve çağırdı. Yedi Güzel Adam 27. bölümde Filistin toplantısına hazırlanan Meryem ve güzel adamlar Hasan Ali'nin piyagocuyla yaşadıklarını öğrenince şaşkına döndü. Tüm olumsuzluklara rağmen Meryem nihayet, Filistin toplantısında konuşmak üzere Maraşlı'ların karşısına çıktı.