Yedi Güzel Adam son bölüm TRT 1'de ekrana geldi

Yedi Güzel Adam 26. bölümü TRT 1 ekranlarından sevenleriyle buluştu. Her hafta heyecanlı gelişmelere sahne olan Yedi Güzel Adam son bölümde olayların Maraş'a sıçramaması için güzel adamlar harekete geçti.

TRT 1'in sevilen dizilerinden Yedi Güzel Adam son bölümüyle izleyicisiyle buluştu. 1950'li yılların Kara Lisesi'nden yola çıkarak, 1970'li yılların Maraş'ına ve oradan günümüze kadar uzanan bir dönemin hikaye edildiği Yedi Güzel Adam 26. bölümüyle TRT 1 ekranlarından sevenlerinin karşısında oldu. İlgiyle izlenen Yedi Güzel Adam 26. bölümde bazı şehirde patlatılan eş zamanlı bombalar büyük infiale neden oldu. Erdem Bayazıt, Alaeddin Özdenören, Nuri Pakdil, Ali Kutlay, Cahit Zarifoğlu ve Sait Zarifoğlu gibi edebiyatımızdaki önemli yazarların üzerinden bir döneme damga vuran olayların anlatıldığı dizi Yedi Güzel Adam 26.bölümü 9 Ocak'ta ekrana geldi.

Yedi Güzel Adam son bölümde Bazı şehirlerde eş zamanlı patlayan bombalar büyük infiale neden oldu. Olayların Maraş'a sıçraması için yapılan hamlelerin farkına varan Erdem'i kütüphanede önemli bir isim ziyaret etti. Kimdi bu misafir? Yedi Güzel Adam 26. bölümde kütüphane ise öğrencileri bekleyen sürpriz bir isim vardı. Kara Liselilerin unutamayacağı bu derse kim hocalık yaptı?

Yedi Güzel Adam 26. bölümde Filistinli Meryem için kolları sıvayan güzel adamlarımız ise büyük toplantı için hazırlıklara başladı. Adnan çoktan sinsice Zehra'nın hayatına girdi. Zehra ve Adnan'ı baş başa yemek yerken gören Cahit'in tepkisi ne oldu? Yedi Güzel Adam son bölümde konakta da işler karıştı. Emine bir hafiye gibi Hasan Ali'yi kovalarken, konakta çiçek salgını baş gösterdi. Taze anne Naciye ne yaptı?