Yedi Kocalı Hürmüz Bünyan’da İzleyiciyle Buluştu

Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosunun sunduğu Sadık Şendil’in dev eseri “Yedi Kocalı Hürmüz”i Ünal Çeken’in 25...

Ankara Orta Oyuncuları Tiyatrosunun sunduğu Sadık Şendil’in dev eseri “Yedi Kocalı Hürmüz”i Ünal Çeken’in 25 kişilik seçkin oyuncu kadrosu ile Bünyan’da sahnelendi.

Bünyan Belediyesi Kültür Hizmetleri kapsamında Bünyan Belediyesi İzci evi ve kamp yerinde düzenlenen programda televizyonlardan aşina olduğumuz ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ Bünyan halkına neşeli dakikalar yaşattı. Sadık Şendil’in güncel hayattan uyarlayarak yazdığı Cumhuriyet dönemi replikleri ile izleyiciyi kısa sürede kendine bağlayan Yedi Kocalı Hürmüz Bünyan Halkı ile de yakından tanışma fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Konuya ilişkin olarak değerlendirmede bulunan Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen, “Gecenin bu saatinde bizleri yalnız bırakmadan tiyatroyu izlemeye gelen tüm Bünyanlı kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar yaptığımız tüm etkinliklerde ve Bünyan için yapılan tüm çalışmalarda hep el ele olduk ve bu günde 16’ıncı kez düzenlediğimiz tiyatro etkinliklerinde Ünal çeken Hocamı ve değerli oyuncu kadrosunu bu güzel başarılarından dolayı kutluyorum. Böylesine güzel ve önemli bir eseri sahnelemek için Bünyan’ı seçmiş olmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: