Yelkencilerden Fotoğraf Sergisi

Bursa Yelken Kulübü (BYK) üyelerinin deniz fotoğraflarından oluşan “Denizler Engel Tanımaz” adlı fotoğraf sergisi açıldı.Sergi...

Bursa Yelken Kulübü (BYK) üyelerinin deniz fotoğraflarından oluşan “Denizler Engel Tanımaz” adlı fotoğraf sergisi açıldı.

Sergi Crowne Plaza Otel’de düzenlenen kokteylle izlenime açıldı. BYK üyelerinin farklı zaman ve mekânlarda çektikleri deniz fotoğraflarının satışından elde edilecek gelir, Türk Anneler Derneği(TAD) Bursa Şubesi’nin Yıldırım’da açacağı ve Türkiye’de bir “ilk” olacak “Özürlü Çocuklar Anaokulu” için bağışlanacak.

Bursa Valisi Şahabettin Harput ve Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'in himaye ve destekleri ile gerçekleşecek projeye katkının bir onur kaynağı olduğunu belirten BYK Başkanı Dr. Sürel Solakozlu, “Zaten uzun süredir böyle bir sergiyi açmanın hazırlığı içindeydik. Ancak Türkiye’de bir ilk olacak TAD Özürlü Çocuklar Anaokulu’nun yapımına katkıda bulunma fikri gündeme gelince, hazırlıklarımızı hızlandırdık ve bu anlamlı projeye destek vermek için bir an bile tereddüt etmedik. Yönetim kurulumuzun oy birliği ile bu güzel projeye destek vermekten kıvanç duyuyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz