Yelkenoğlu öğrencileri okuma sevinci yaşadı

Kayseri Özel Yelkenoğlu Koleji'nin birinci sınıf öğrencileri hem okuma bayramlarını gerçekleştirdi, hem de yıl boyunca...

Kayseri Özel Yelkenoğlu Koleji'nin birinci sınıf öğrencileri hem okuma bayramlarını gerçekleştirdi, hem de yıl boyunca hazırlandıkları etkinlikleri sundu.

Sefure Boydak Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe velilerin yanında çok sayıda davetli de katıldı. Minik öğrenciler oynadıkları parodilerle, Türkçe ve İngilizce müzik ve dans gösterileriyle, okudukları birbirinden güzel şiirlerle yeteneklerini sergiledi. Öğrenciler ayrıca Kafkas ve mehter gösterileri de sundu. Programın son bölümünde ise minik öğrencilere başarı madalyaları ve ilk defterleri okul idarecileri tarafından takdim edildi.

Reklam
Reklam

Etkinliği düzenleyen öğretmenlerden Aysu Özer, “Öğrencilerimizin hepsi çok heyecanlı ve mutluydular, okulumuzun birinci sınıfında öğrendiklerini hayata yansıtacaklarından emin olarak onları kısa bir süre sonra ikinci sınıfa uğurlayacağız. Gösteride emeği geçen herkese ve ayrıca katılımlarıyla da bize destek veren velilerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz