Yemeğe Yanlışlıkla Fare Zehiri Atınca Zehirlendiler

KOCAELİ (AA) - Dilovası ilçesinde yaşayan bir kadın, yemeğe isot (pul biber) yerine fare zehiri atınca çocuğuyla zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.

Dilovası ilçesinde yaşayan bir kadın, yemeğe isot yerine fare zehiri atınca çocuğuyla zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Kayapınar Mahallesi'nde yaşayan A.S, yanlışlıkla fare zehiri attığı yemekten 2 yaşındaki oğlu M.A.S ile yemeğe başladı. Bu sırada mutfağa giren A.S'nin kayınvaldesi, yemeğin içine pul biber yerine fare zehiri atıldığını fark etmesi üzerine gelini ile torununu hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalenin ardından çocuğuyla taburcu edilen anne A.S'nin ifadesine başvuruldu. A.S'nin, polisteki ifadesinde "fare zehirini pul biber zannedek yemeğe kattığını" söylediği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz