Yemekhanede Kız Ve Erkek Öğrencilere Ayrı Yemek Uygulaması

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Isparta şubesi üyesi bir grup, kız ve erkek öğrencilere ayrı yemek uygulamasını desteklediklerini bildirdi. 

Anadolu Gençlik Derneği Isparta şubesi üyesi bir grup, kız ve erkek öğrencilere ayrı yemek uygulamasını desteklediklerini bildirdi. Ahmet Melih Doğan Anadolu Lisesi'nde tepkiler üzerine kaldırılan kız ve erkek öğrencilere ayrı yemek uygulamasını desteklemek amacıyla AGD üyeleri, okul önünde toplandı. Grup adına Ömer Faruk Çenber, yaptığı açıklamada, milletin gelenekleri ve ahlaki yaşamlarının gereği gibi yaşatılması konusunda atılan adımlara engel olunması değil, teşvik edilmesi gerektiğini söyledi. Kız ve erkek öğrencilere ayrı yemek uygulaması için tüm lise yöneticilerine çağrıda bulunan Çenber, "Bu uygulamaya sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri de dahil edilmesi için çalışılmalıdır. Üniversite öğrencileri olarak yöneticilerimizi, uygulamanın üniversiteye ait yemekhanelerde hayata geçirilmesi için adım atmaya davet ediyoruz" dedi Açıklamasının ardından grup, okul müdürü Kenan Köse'yi ziyaret ederek bir süre görüştü. Köse ise herhangi bir velinin uygulamadan rahatsız olduğu için kendisini ziyaret etmediğini, sadece birkaç kız öğrencinin yemeği geç yemek istemediğini anlattı. Uygulamayla ilgili öğrencileri bilgilendirdiklerini kaydeden Köse, "Çocuklar ikna oldu, gitti. Buna hangi veli tepki gösterdi, bilmiyorum. Sosyal medyada gösterilen tepki nedir, onu da bilmiyorum. Biz çocukların en mutlu olduğu yerden bakmaya çalışıyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: