Yemekler Isimleriyle Dikkat Çekti

İspir'de Kültür ve Turizm Haftası kapsamında 35 çeşit yemek tanıtıldı.Erzurum'un İspir Halk Eğitim Merkezi, Kültür...

İspir'de Kültür ve Turizm Haftası kapsamında 35 çeşit yemek tanıtıldı.

Erzurum'un İspir Halk Eğitim Merkezi, Kültür ve Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kültürel yemekleri tanıttı. Birbirinden güzel yemeklerin davetlilere ikram edildiği etkinlikte İspir'e ait 1920'li 1930'lu yıllara ait fotoğraflar da sergilendi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Uğur Öztürk, “Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İspir ve yöresine ait yemekleri tanıtmak amacıyla bu programı düzenledik. 35 çeşit yemek hazırlandı.” dedi. Uranü, borani, evelik pancarı, lahanayla sarılmış patates dolması, çaşur gibi yiyecekler isimleriyle dikkat çekti. İspir İmam Hatip Ortaokulu'nun alt katında yapılan programda yemekler davetlilere ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: