Yemin Ederek Göreve Başladılar

Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği'ne atanan 35 yeni personel yemin ederek görevlerine başladı.

Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği'ne atanan 35 yeni personel yemin ederek görevlerine başladı.

Erzum-Çat karayolu üzerinde bulunan müdürlüğün konferans salonunda düzenlenen yemin törenine, Vali Yardımcısı Abdurrahman İçyer, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Abdurrahman Aktürk şube müdürleri ile sivil savunma ekipleri katıldı.

Vali Yardımcısı İçyer, törende konuşan İçyer, günün 24 saati hazır kıta bekleyerek, olaylara kısa sürede müdahale eden sivil savunma arama ve kurtarma ekiplerinin önemli bir görevi üstlendiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Türkiye'nin neresinde olursa olsun ekiplerin zaman zaman zor şartlarda görev yaptığı anımsatan İçyer, şöyle konuştu:

"Yağmur, kar, kaza, çığ demeden her türlü olaya anında müdahale eden ekiplerimiz önemli bir görevi kendilerine şiar edinmiştir. Zorlu görevleri her zaman başarıyla yerine getiren, işini yaparken keyif alan arkadaşlarımızla bu göreve yeni başlayan sivil savunma arama ve kurtarma ekiplerine başarılar dilerim."

Konuşmaların ardından ataması yapılan 35 sivil savunma arama ve kurtarma personeli yemin etti.

Muhabir: Selami Küçükoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: