Yeni 5 Lirada Fırsatçılara Dikkat

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, yeni banknot değişikliklerinde sahte para basan fırsatçılara...

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Arat, yeni banknot değişikliklerinde sahte para basan fırsatçılara dikkat edilmesi yönünde uyarıda bulundu.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın rengini değiştirdiği yeni 5 TL tedavüle sürüldü. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Arat, 50 ile 5 TL’nin karıştırılmayacak olmasının sevindirici bir gelişme olduğunu kaydetti. Esnaf ve vatandaşları fırsatçılara karşı uyaran Başkan Arat, “Bu tür yeni banknot değişikliklerinde sahte para basan fırsatçılara dikkat etmemiz önem arz ediyor. Finans kuruluşlarında askıya çıkan orijinal 5 liralık banknotların sahip oldukları özelliklerine dikkat edilmesi gerek. Özellikle ticaret ve sanayi erbabımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın mağdur duruma düşmemeleri için yeni çıkan banknotlarımızın kullanımında dikkatli olmalarını öneriyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: