Yeni Adli Yıl

BİLECİK (AA) - Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, adalet çalışanlarının, kazanılmış haklarının iadesi için çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Türk Büro-Sen Bilecik İl Temsilcisi Cüneyt Taşkesen, adalet çalışanlarının, kazanılmış haklarının iadesi için çalışmalarının devam ettiğini bildirdi. Taşkesen, Yeni Adli Yıl nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, bugüne kadar unutulan ve gözardı edilen adalet çalışanlarının, bu yıl ekonomik, sosyal ve özlük haklarının iade edilmesi için Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e, Yargıtay Başkanı Ali Alkan'a ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na yazı ile başvurduklarını kaydetti. Sendika olarak, 2013-2014 adli yılında adalet çalışanlarının kazanılmış haklarının iade edilene kadar ve ekonomik, sosyal ve özlük haklarında gerekli düzenlemelerin yapılana dek çalışmalarını devam ettireceklerini bildiren Taşkesen, yeni adli yılın hayırlı olması dileğinde bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: