Yeni Afet Yasası Mühendislik Mezunlarının Kurtuluşu Olacak

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yeni Afet Yasası ile mühendislik fakültesi mezunlarına yeni çalışma...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yeni Afet Yasası ile mühendislik fakültesi mezunlarına yeni çalışma alanları açılacağını, böylece Yasa'nın işsizlik sorununa da çare olacağını belirtti.

Kayseri'de katıldığı 2. Ulusal Bilişim Kongresi'nde Yeni Afet Yasası ile ilgili açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Yeni Afet Yasası'nın mühendislik fakültesi mezunu işsiz gençler için kurtuluş olacağını söyledi. Ciddi çalışmalar yaptıklarını belirten Bayraktar, şöyle konuştu: "Bu çalışmalarımız çerçevesinde, üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun gençler iş bulacak. Başbakanımızın talimatıyla önümüzdeki günlerde afet dönüşümü yasası çıkaracağız. Bu yasayla birlikte bilişim ve teknoloji, mühendislik sektörlerinde gelişme olacak. Bu nedenle teknolojiyi yakalamak için çalışıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: