Yeni Atanan Öğretmenler Yemekte Bir Araya Geldi

ŞANLIURFA (A.A) - GAP Eğitim Gönülleri Derneği'nce, Şanlıurfa'ya atanan öğretmenlere yemek verildi.

ŞANLIURFA (A.A) - GAP Eğitim Gönülleri Derneği'nce, Şanlıurfa'ya atanan öğretmenlere yemek verildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yemeğe, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, İl Milli Eğitim Şube Müdürü ve Gap Eğitim Gönülleri Derneği Başkanı Murat Süngü, Özel Çağlayan İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Üsküplü ile kente yeni atanan bazı öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, törende yaptığı konuşmada, görevine yeni başlayan öğretmenleri tebrik etti.

Şanlıurfa'ya bu yıl 2 bin 886 öğretmenin atandığını, bunun 850'sinin merkez, diğerlerinin köy veya mezralarda görevlendirileceğini aktaran Pala, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Bizler Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak özel, resmi demeden bütünlük içerisinde birlik içerisinde Şanlıurfamızın gençliğini, çocuklarını en iyi şekilde eğitmek üzere el birliğiyle hareket ediyoruz. İnşallah onları sizler aracıyla yarınlara hazırlayacağız. Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü olarak ben sizlere peşinen tahakkuk ediyorum her türlü sorunlarınızda problemlerinizde, meselelerinizde ben yanınızda olacağım. Her zaman söylediğim bir şey var sizin bana ihtiyacınızdan çok benim size ihtiyacım var zira sizlerin aracılığıyla çocuklarımı yetiştireceğim. Eğer sizler olmazsanız ben bu işi başaramam. Dolaysıyla ben de İl milli Eğitim Müdürü olarak sizin yolunuzdaki engelleri, taşları, dikenleri, yılanları, çıyanları temizleyeceğim. Siz de yolunuza inşallah devam edeceksiniz. Bütün gayretimiz, bütün çalışmamız, bütün emeğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek bu ülkeye, bu topluma, bu millete, bütün insanlara yararlı bireyler olarak hazırlamak."

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, yemeğe katılan öğretmenlerle tanıştı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz