Yeni Atanan Sgk Müdürü Kılıç’a Ziyaret

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan Kaşif Kılıç’a ziyaretler sürüyor.Şanlıurfa Ak Parti İl...

Şanlıurfa Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atanan Kaşif Kılıç’a ziyaretler sürüyor.

Şanlıurfa Ak Parti İl Başkanı Ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Eğilmez, "Yeni görevinin hayırlı olmasını diliyoruz. Sosyal Güvenlik Kurumu her geçen gün kendisini yeniliyor. Sürekli reformlarla vatandaşlarımıza iyi hizmetler vermek için yeni projeler üreterek kurumu vatandaşla birleştirerek hayatı kolaylaştırmaya çalışıyor. Biz yeni müdürümüze başarılı çalışmalar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç İse, "Amacımız Şanlıurfa halkına daha etkin daha süratli ve verimli hizmeti sunmak için arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza başladık. İnşallah Şanlıurfa'mıza hayırlı hizmetler bırakırız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: