Yeni Ay Yay Burcunda

Burçlar yeni ayda neleri işaret ediyor?

Yol ayrı, yolcular ayrı
Aslına bakarsak,
Her yanıyla
Yok
birimizin diğerinden farkı

Bu Yeniay, aslında epeyce güçlü bir ucundan yine birlik ve beraberliğin önemini vurgulayacak. Hem oluştuğu günkü hem de önümüzdeki iki hafta içindeki astrolojik gelişmelere baktığımızda, üzerinde düşünülmüş, analiz edilmiş, derinlikli ele alınmış (Merkür-akrep/mars-başak) tüm meseleler, konular, yenilikler, 7 Aralık itibariyle başkalarıyla paylaşılarak, birlikte hareket edilerek veya edilmeye çalışılarak, ortaklaşa yaşamın şartları gözetilerek ancak yerli yerine oturabilir.

Reklam
Reklam

Oturur mu?

Eh 2014 yılının Temmuz ayına kadar Mars-Terazi etkisini düşünecek olursak oturtmayı öğreneceğiz demektir.

Kolay mı, benden öte, benden ziyadeye ulaşmak...

bir çoğumuz için kolay, bir kısmımız için zor olacak. Ancak evrensel yolumuz üzerinde bu ders yer alacak. Dikkat etmemiz gereken asıl mesele, bu iki hafta içindeki Merkür-Yay burcu geçişi. Hani dilin kemiği yoktur ya,,,aynen öyle...o dil bir konuşur ki, konuşur da, ne dediğini duyar mı acaba,,,,duymalı...doğru bilgiye, bilgilenmeye önem vermeli,,,öylesine değil gerçekten öğrenmeli,,,,öğrenmeli ki, söylediğimiz dinlenmeli....

Hani bir Yeniay diyip unutur gideriz ya,,,,bu Yeniay bir çok yanıyla unutulmayacak....Bize, biz olmanın güzelliğini veya dersini öğretecek..

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı

3 Aralık Yeniay yay burcunda

KOÇ

Sevgili Koçlar Salı günümüz, saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında başlıyor. Yeni ilgi alanlarının keşfi, sosyal yaşamın canlanması, çevremizde bulunan kişilerle iyimser, olumlu, pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde destekleyicidir. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak, cesaretle ilerlemek, yeniliklere açık olmak bu Yeniayın güçlü enerjileri altında mümkündür. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa, hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa, Yeniayın heveslendirici enerjisi altında daha rahat çözümleme imkanı bulursunuz.

Reklam
Reklam

Bu Yeniay, mali konularda düşünülen ortaklıkların, ailevi veya eş ile olan her türlü paylaşımların ve çalışma hayatımızı, sağlığımızı ilgilendiren konuların üzerinde durarak, yapılması gerekenlere de bir göz atılmasını sağlayacak. Böylece yenilenmek, büyümek ve gelişmek isteyen birey bu meseleleri de ele alarak kararlarını verecek.

Bu Yeniay, iki haftalık süreç içinde, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı gibi konuları da ele alacağız. İlişkimizdeki durumu, denge ve paylaşımları gözden geçirme yönünde de önem taşıyor. Yalnız isek, bir eş veya sevgilide aradığımız özellikleri düşüneceğiz. Eğitimden, ticarete, farklı bir yere yerleşim, uzmanlık, medya ve yayıncılık, hukuksal konular üzerinde de duracağız. Görüldüğü üzere bu Yeniay, derlenmesi toparlanması, dengeye kavuşturulması, iyice hesap edilerek yürürlüğe koymak istediğimiz konular üzerinde bize heves verecek, şevklendirecek, ayrıca bilinçli düşünmenin önemini, paylaşmanın güzelliğini öğretecek.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

Reklam
Reklam

BOĞA

Sevgili Boğalar saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, ortaklaşa kazançlarda, maddi veya özel anlamda paylaşım içinde olduğumuz kişilerle alakalı konularda sorunları görmezden gelmemize veyahut tam tersine fazlasıyla abartmamıza neden olabilir. Oysaki birlik ve bütünlük içinde meseleler çözülebilir ve gerçekçi olunursa problemler ortadan kalkar. Kendinize göre değerlendirmek yerine birlikte ele almak en doğrusudur. Hesabımızı bilmemiz yerinde olur. Bir de, kiminle olursa olsun kişisel farklılıklar ve görüş ayrılıklarında bilinçli bir şekilde durumlara bakılmalıdır.

Bu Yeniay, ikili ilişkilerde bir müddettir yaşanan çekişmeleri, baskıları, kıskançlıkları ve inatlaşmaları artık geride bırakmanın önemini işaret etmektedir. Çünkü bunun ne size ne de karşınızdaki kişiye faydası yoktur. Aynı şekilde partnerin de beraberlik adına dikkatli hareket etmesi gerekir. Diyelim ki şu aralar yeni biriyle tanıştınız. Bu durumda olan Boğaların da partner hakkında hemen karar vermemesi, onu tanımaya çalışması yararlıdır.

Reklam
Reklam

Bu yeniay iki hafta çalışma hayatı, sağlığınız, başkalarıyla ortaklaşa hareket edeceğiniz işler anlamında da önem taşır. Hem ufak şikayetlerinizi mutlaka doktorunuzla konuşmakta hem, işinize önem vermekte hem de mali konularda bundan böyle dikkatli hesaplamalarda bulunmakta yarar vardır.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

İKİZLER

Sevgili İkizler saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, sürpriz bir ilişkinin işaretçisi olabilir. İlgi alanları farklı, hayatı güzel yanlarıyla ele almayı seven bu kişiye hayır demek pek mümkün olmaz. İlişkisi devam edenler için Yeniay, partnerinizle eğlenceli bir dönem geçirmenizi sağlayabilir. Problemleri olanlar Yeniay döneminde partnerlerinin özgürce yaklaşımlarına izin vermek durumunda kalabilirler. Hatalar, yanlışlar eleştirilmeden, iyi niyetli bir şekilde çözümlenebilir. Yeniay, ilişki anlamındaki yeni kararlar simgesidir. Genel olarak bir başkasının hayatımızdaki yeri ve önemini gözden geçirme zamanıdır.

Bu Yeniay, üzerinde çalıştığımız, derinlikli düşündüğümüz projelerimizi, planlarımızı bir kere daha ele almamızda, sıkı çalışmamızda, gerekli kişilerle bir araya gelmemizde de önem taşıyacaktır. Emek sarfedeceğiz, çabalayacağız ve başarılı olmak için sabırla ilerleyeceğiz. Ayrıca ailemizi, evimizi, geleceğimizi ilgilendiren meseleler üzerinde titizlikle duracağız. Bu konular zaten uzun zamandır bir hayli etkiliydi. Artık tamamlamış oluyoruz.

Reklam
Reklam

Bu Yeniay, ilişki ve aşk hayatımızla ilgili konularda iletişimin çok önemli olduğunu gösteriyor. Ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması lazım. Aslında her iki tarafın da buna dikkat etmesi gerekiyor. Bazen sınırı aşan sözler, rahatsız edici olabilir. Aşkta şansınız yükseliyor ancak ciddi ilişkilerde konuşmalara dikkat etmek lazım.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

YENGEÇ

Sevgili Yengeçler saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, ilgi duyduğumuz alanlarda kendimizi geliştirme, bilgilenme, öğrenme, deneyim sahibi olma, hobilerimize ağırlık vermemizi sağlayıcıdır. Yeni iş alanları araştırabilir veya işimizde gelişmek için aktivitelere katılabiliriz. Ne kadar çok bilgi sahibi olursak, o denli kolay ilerlememiz mümkündür. Derinlikli düşüneceğiz ancak gerektiğinde cesur kararlar da verebiliriz. Yeniayın etkisini daha geniş anlamda bilebilmemiz için, gün içindeki diğer görünümleri de hesaba katmamız gerekir. Şimdi birlikte ele alalım.

Bu Yeniay, sadece yukarıdaki konularla sınırlı değildir. Aşk hayatımızla ilgili tutkularımızı, çocuklarımızı, hayatın güzelliklerini hissetme arzumuzu da işaret etmektedir. Sevdiğimiz hiç kimseyle paylaşamayız. Zaten uzun süredir aşk hayatımızda çok daha fazla tutkuluyuz bazen de sırf bu yüzden gergin tepkilerde bulunuyoruz. Biz aşkı tenimizde, yüreğimizin içinde kendimizden vazgeçercesine yaşayan biriyiz. Düşünüyoruz, taşınıyoruz ve bazen o denli endişeleniyoruz ki, doğal olarak sıkılıyoruz. Bütün bu durumlar birkaç gün içinde yavaş yavaş azalacak, biraz rahatlayacağız.

Reklam
Reklam

Bu Yeniay, yaklaşık iki haftalık süreçte, çalışma hayatımızla ilgili konulara ağırlık vermemiz, dağılmadan, kendimizi odaklamamız gerektiğini işaret etmektedir. Ayrıca ailevi konular üzerinde 7 Aralık tarihi itibariyle dikkatli olmamız, dengeli paylaşımlara önem vermemiz gerekiyor. Sağlığımızla alakalı şikayetlerimiz varsa, bunları da mutlaka ele almalıyız. Görünen o ki, ilgimiz son paragrafta sözünü ettiğim bu konular üzerinde bir hayli önem taşıyacak.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

ASLAN

Sevgili Aslanlar saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, güven verici, cesaretlendirici, aşkta şansımızı yükseltici, sosyal anlamda destekleyicidir. Dışa dönük ve oldukça pozitif bir şekilde hayatı ele alabiliriz. Samimiyetimiz, hoşgörülü ve iyimser yaklaşımlarımızla kolayca insanlarla bağlantı kurabiliriz. Bu Yeniay, yeni bir aşkı sürpriz şekilde hayatımıza dahil edebilir. Ayrıca eğlenceli, zevkli, aktif bir şekilde yeni bir yıla adım atmamızı sağlayabilir. Bu genel etkilerin yanı sıra, Yeniay sadece etkili olduğu alanlarda sınırlı değildir. Gökyüzündeki diğer görünümler ve önümüzdeki iki haftalık süreçteki meseleler de bir hayli kıymetlidir. Böylece Yeniayı geniş manada anlamış oluruz. Şimdi birlikte gözden geçirelim.

Reklam
Reklam

Bu Yeniay, uzun zamandır ailevi, yerleşim, maddiyat, gelecekle alakalı konularda bir hayli derinlikli düşündüğümüzü işaret ediyor. Bazen iç dünyamızda yalnızlık, sıkıntı, baskı hissettik. Bazen de parasal anlamda hesap kitap yaptık. Bütçemize göre kendimizi ayarlamaya çalıştık. Şimdi bu meseleler artık birkaç gün içinde odak noktamızdan çıkacak. Bu kadar üstünde durmayacağız.

Bu Yeniay, iki haftalık süreçte, aşk, çocuklar, biraz hayatın güzelliklerini hissetme arzumuzu işaret edecek. Gezmek, görmek, yeni insanlarla tanışmak, biraz enerjimizi toplamak, canlanmak isteyeceğiz. Yetti artık bu kadar düşündüğüm, şöyle bir açılayım, tazeleneyim, bir iki insanla bir araya geleyim diyeceğiz. Pozitif düşünmeye çalışacağız.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

BAŞAK

Sevgili Başaklar saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, güven duygumuzu tazeleyici, aile ilişkilerimizi gözden geçirmemize yardımcı, sorunları pozitif yaklaşım içinde çözebileceğimize dair umudumuzu yükselticidir. Yeni bir yere taşınma, yeni bir çevre edinme arzumuzu yükselticidir. Bilgilenmeye bir hayli önem verebiliriz. Sınırlarımızı genişletmek isteriz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmayız. Arkadaşlarımızla, ailemizle bir araya gelmek, birlikte aktivitelerde bulunmak isteriz. Problemli bir süreçten geçiyorsak, kimseye eğilmeyiz, alttan almayız hatta şaka yolla uyarılarda bulunuruz. Pek dert tasa çekecek halimiz yoktur.

Reklam
Reklam

Bu Yeniay, sadece yukarıdaki genel geçiş etkinliğiyle sınırlı değildir. Yeniay ile örtüşen diğer görünümlere de bakmak lazım. Sizler bu Yeniayda, uzun zamandır üzerinde düşündüğünüz, çalıştığınız, öğrenmek için gayret ettiğiniz işleri artık yürürlüğe koyabilirsiniz. Ayrıca kişisel anlamda, -Ben artık buna karar verdim, amacım bu, yolum bu diyebilecek kıvama geldiniz.

Bu Yeniay, önümüzdeki iki haftalık süreçte, iki konuda etkili olacak. Birincisi aileniz ve evinizle ilgili konulara yönelmek ve düşünmek. Ancak şunu belirteyim. Lütfen aile içindeki iletişime önem veriniz. Bilgilenmek, çalışmak amaçlı işlerinizi de dağılmadan sistemli bir şekilde yerine getiriniz. Maddi konularda ortaklık kurmak istiyorsanız, çok iyi düşününüz. Paranızı harcarken daha dikkatli olunuz. Çünkü finansal meseleler önümüzdeki Temmuz ayına kadar dengeli hareket etmenin önemini göstermektedir. Hem kazanacağız hem de bütçemize dikkat edeceğiz.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

TERAZİ

Sevgili Teraziler saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, ilgi alanımıza giren her konuya özel önem vermemizi sağlar. Çevremizdeki insanlarla eğlenceli ilişkiler kurmaktan, gezip görmekten, bilgilenmekten, keşifte bulunmaktan hoşlanırız. Dışa dönük davranırız. Sosyal yaşamımız bir hayli aktif hale gelir. İnsanları kolayca etkileriz. Arkadaşlarımızla, yakınlarımızla bir araya gelerek aktiviteler düzenleyebilir, özgürce kendimizi ifade edebiliriz. Bu Yeniay, çevre değişimi, dostluklar, eğitimden iş yaşamına kadar alanlarda sürprizlerin işaretçisidir.

Yeniay sadece oluştuğu alanla sınırlı kalınarak analiz edilmez. Gün içindeki diğer enerjiler de hesaba katılmalıdır. Şöyle bir güne baktığımızda bu Yeniay, mali konular üzerinde uzun zamandır bizi düşündüren meselelerin ve psikolojik, fiziksel anlamda zorlayın konuların, sorunların düzelebileceğini de işaret eder. Bu anlamda sizi rahatlatıcıdır.

Bu Yeniay, önümüzdeki iki haftalık süreçte, bir hayli hareketli, çabuk öğrenmeye açık, yolculuk, yenilik, hızlı düşünme, meraklılık gibi olgunların hayatımızda aktif hale geleceğini göstermektedir. Ancak bir ufak uyarıda bulunayım. Lütfen güvenli araçları, iletişimde bilinçli olmayı, çevrenizdeki kişilerle belli bir mesafeyi korumanızı da tavsiye ediyorum. Diğer yandan Mars burcunuzda seyrine başlayacak. O da bu iki haftalık süreçte hayatımıza dahil olacak ve sizlerin aktif ilişkiler, beraberliklerde ölçüyü kaçırmadan karşınızdaki biz olmaya çalışmanız yönünde önem taşıyacaktır.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

AKREP

Sevgili Akrepler saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, kazancımızı arttırma, yeni kazanç alanları yaratma, satış, pazarlama, ticari alanlarda olumlu değişimlerin işaretçisidir. Birçok insanla sosyal anlamda irtibatta bulunuruz. Amacımıza kendimizi adarız. Tek bir alanda değil, birden fazla alanda aktif hareket ederek para kazanabiliriz. Ancak harcamalarımız da artabilir. Özellikle yeni çıkan ürünler, yenilikler, yaklaşan yılbaşı nedeniyle değişik bir şeyler yapma arzumuz, kesemizin ağzını bir hayli açabilir. Güven duygumuz bir hayli yüksektir. Bu yüzden de risk almaktan çekinmeyiz.

Bu Yeniay sadece yukarıda izah ettiğim meselelerle sınırlı kalmaz. Ayrıca gün içindeki diğer oluşumların da yoruma katmamız gerekir. Uzun zamandır bir hayli derinlikli düşünüyor, ilişkilerinizi, mali konuları, kişisel anlamdaki meseleleri ele alıyordunuz. Ayrıca hedefleriniz için çabalıyor, dikkatle çalışıyor, sosyal yaşamda insanları inceliyor, kararlar vermeye çalışıyordunuz. İşte bu Yeniay artık bu yöndeki kararları uygulama anlamında size şevk katıyor.

Bu Yeniay önümüzdeki iki haftalık süreçte, mali konularda, heveslilik, para harcama arzusu, isteklerinizi alma yönünde cesaret veriyor. Ancak ben derim ki, lütfen bütçenizin sınırlarını aşmadan bunu yapınız. Bir de lütfen kazanç anlamındaki konularda neler yapabileceğinizi bir düşününüz. Fiziksel ve ruhsal anlamda ise, ilişkiler bir hayli önemli olacak. Şöyle bir gözden geçirmede bulunacağız. Nasıl bir ilişki yaşıyoruz veya yaşamak istiyoruz. Neleri arzuluyoruz ancak neler canımızı sıkıyor. Biz, beraberlikte neyi kriter olarak kabul ediyoruz. Bunları lütfen bir gözden geçirelim olur mu canlarım.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

YAY

Sevgili Yaylar saat 02:22 itibariyle burcunuzda oluşacak Yeniay, aktif yaşamınızı iki misli yükseltici, canlandırıcı, yeni girişimlere cesaretle atlamanızı sağlayıcıdır. Yeni kararlar alabilir, kendiniz adına farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bilgilenme, keşifte bulunma, insanlara bildiklerinizi sunma, eğlenceli aktivitelere katılma anlamlında şansınız yüksek olur. Özgür ilişkiler yaşamayı, kimseye hesap vermemeyi istersiniz. Bir yere bağlı kalmak, bir mesele üzerinde uzun uzun düşünmek size göre değildir. Her zaman yeni olan iyidir sözcüğünü benimsersiniz. Bu genel hoş etkilerin yanı sıra tabii ki, gün içinde Yeniay ile örtüşen diğer görünümleri de hesaba katmamız mutlaka şarttır. Şimdi bir de bu açıdan ele alalım.

Bu Yeniay, uzun süredir zihninizi yoran, sizi rahatsız eden, bir türlü çözümleyemediğiniz hatta nereden çıktı bu dediğiniz meselelerin artık sonuna geldiğimizi gösteriyor. Şimdi hızlanıyoruz. Bu denli endişeli, karamsar, tuhaf durumlarla karşılaşmayacağız. Ayrıca uzun zamandır iş konularında ince eleyip sık dokuyan kişilerle uğraşıyor, yoruluyor, detaylar arasında boğuluyordunuz. Sisteme uymak zorundaydınız. Şimdi bu durumlar da sona eriyor. Rahatlayınız.

Bu Yeniay, önümüzdeki iki haftalık süreçte, sizi bir hayli aktif kılacaktır. Etrafınızdaki dünya ile barışacak, yeniliklerde bulunacak, kendinizi ifade edecek, eğlenceli, canlı arkadaşlıklar kuracaksınız. Ayrıca Hedeflerinizi gerçekleştirme yönünde insanlarla güç birliğinde bulunacak, sizin gibi aynı meslek, aynı düşüncede olan kişilerle aktif işbirliği yapacaksınız.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, bazılarınız için sürpriz seyahatlerin işaretçisidir kimileri için kendinizi ve dünyayı ele alış biçiminizi gözden geçirmenizde yararlı olacaktır. Özgürlük ihtiyacınız bir hayli artar. Ancak mutlaka halledilmesi ve bitirilmesi gereken işler nedeniyle sıkı çalışmanız gerekebilir. Genel olarak hayatı farklı bir pencereden değerlendirme zamanıdır. Eğer çok fazla sorumluluk yüklenen birisiyseniz bu Yeniay, sayesinde daha az çalışmaya, biraz daha kendinizi düşünmeye başlarsınız. Eğer kafanızı kurcalayan meseleler varsa Yeniay süresince bunları gözden geçirmenizde yarar vardır. Hayatınıza biraz daha aktivite katmaya, eğlenceli bir şeyler yaşamaya, molalar vermeye çalışmanız yararlı olur.

Bu Yeniay, uzun zamandır bir proje üzerinde yapsam mı, başlasam mı diyerek düşünüyorsanız, sosyal hayattan biraz sıkılmış şöyle bir kenara çekilip farklı hobilerle uğraşmak istiyorsanız, canınızı sıkan insanlar yüzünden bunalmışsanız ilişki veya farklı konularda kendinize yeni hedefler tayin edecekseniz, işte şimdi geriye çekilerek bunları nasıl yürürlüğe koyacağınızı, nasıl bir yol izleyeceğinizi, beraberliğinizle ilgili konuları şöyle bir gözden geçirme zamanınız gelmiş bulunuyor. 5-24 Aralık tarihleri arası bu anlamda önemli. Ondan sonra kararlarınızı uygularsınız.

Bu Yeniay, iş hayatınız ile ilgili konularda da önem taşıyor. Şimdi işbirliğinde bulunmak, hem cesur hem gayretli bir şekilde akıllıca kariyerinizi önemsemek anlamında kıymetlidir. Hem şöyle bir arınalım hem de yarım kalan işlerimize ağırlık verelim. Hiç kimsenin lafını sözünü de takmayalım.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

KOVA

Sevgili Kovalar saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, genel olarak sosyal hayatın aktif hale gelmesi ve canlanması anlamındadır. Özgürce seçimlerini yapmak isteyen kişi, karşısına çıkacak fırsatları gayet iyi değerlendirebilir. İnsanlarla olan her türlü ilişkisinde başarı sağlayabilir. Yeni hedefler belirleyebilir. Atılımlar, cesur ve yenilikçi tarzda bir bakış açısıyla gerçekleşir. Her türlü insanla kolaylıkla anlaşabilirsiniz. Bağlantı kurduğunuz bazı kişilerle yeni bir işe adım atabilirsiniz. Yeni dostlar kazanabilirsiniz. Toplumsal yaşamda aktif ve girişimciliğinizle beğeni kazanabilirsiniz.

Yeniayın üstte ele aldığım keyifli yanları tabii ki gayet hoş. Fakat sırf bununla kalmıyor. Bu Yeniay, mesleki konularda düşündüğümüz, bir hayli zamandır kendimizi geliştirdiğimiz, sorumluluklar altında kimi zaman bunaldığımız, ortaklaşa kazançlar, ilişki anlamında güç zamanlar yaşadığımız durumları da bittiğini işaret ediyor.

Bu Yeniay, önümüzdeki iki haftalık süreçte, bizi sosyal yaşamla birebir kaynaşmaya, iletişimde bulunmaya, aktif hareket etmeye, sözel açıdan dilediğimiz gibi konuşmaya, arkadaşlarla tanışmaya, hedeflerimizi ortaya koymaya çağırıyor. Biz de dışarıyla irtibatta olacağız, bizimle aynı yönde düşünen kişilerle bir araya geleceğiz. Ayrıca ilişki anlamında yenileceğiz. Farklı bilgilerimizi, tecrübelerimizi geliştireceğimiz insanlarla beraber olacağız. Tabii ki ayarlı, dengeli hareket etmeye de özen göstermeyi bileceğiz.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

BALIK

Sevgili Balıklar, saat 02:22 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay, iş hayatınızla ilgili alanda bilginizi genişletebileceğiniz fırsatları size getirir. Bir çok insanla temasınız gayet güçlenir. Siz fikirlerinizi, bildiklerinizi paylaşırsınız. Onlar da sizin tecrübelerinizden yararlanırlar. Burada detayların önemi büyük. Ancak zaman mevhumunu göz önüne alarak vakit kaybetmenize neden olacak ilişkilerden kaçınınız. Bir çok insanı sizi oyalayıcı tarzda sorularıyla bunaltmasınlar. Sizin hedefiniz büyükse, hedefinize uygun şekilde insanlarla temasta kalınız. Risk almayınız. Çok fazla açılmadan, akıllıca yol almaya çalışınız.

Bu Yeniay sadece üst paragraftaki konularla sınırlı değil. Yeniay derecesiyle örtüşen diğer enerjileri de hesaba katmamız gerekiyor. Sizler eğitim, bilgilenme, yeni keşiflerde bulunma, genişleme yönünde uzun zamandır düşünüyordunuz. Akademik uzmanlık, tecrübelerinizi bir alanda ifade edebilmek adına bir hayli derinlikli araştırmalarda bulundunuz.

İşte şimdi bütün bunları mesleki alanda öne sürebilmek, doğru iş tercihlerinde bulunmak, otoritelerle görüşmek veya kendi işinizin otoritesi olmak için çok bilinçli olmalısınız. Tercihlerinizi akıllıca, dağılmadan yapmalısınız. Gereksiz bilgiler, boş zaman alan işlere değil, bilakis tutarlı, uzun vadeli olana yönelmelisiniz. Ayrıca mali konularda al gülüm ver gülüm hesabını iyi yapınız. Tutarsız insanlarla finansal ortaklıklar kurmayınız veya duygusal ilişkilere girmeyiniz. Kiminle ne iş yapılır, kiminle nasıl bir ilişki yaşanır bunun ölçüsünü ve ayarını yapma vaktidir. Parasal anlamda ipin ucunu kaçırmayınız.

Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,