Yeni Başkan SİLPAGAR, Göreve Başladı

Çiftlikköy'ün yeni Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, Pazartesi sabahı mesai saatinin başlamasıyla birlikte makamına oturdu, görevine başladı.

Mahalli Yerel Seçimleri kazanarak mazbatasını alan Ak Parti’li Ali Murat Silpagar, 7 Nisan 2014 Pazartesi günü sabahı mesai saati başlamasıyla birlikte Çiftlikköy Belediyesi’ne gelerek makamındaki koltuğuna oturdu.

Belediye Başkanlığı görevini kendisine layık gören tüm Çiftlikköy halkına teşekkür eden Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, “Geçtiğimiz hafta tarihimiz ve geleceğimiz açısından çok önemli gelişmeler yaşadık. Güzel ilçemiz Çiftlikköy’de de halkımız; ayrımcılıktan değil birliktelikten, kavgadan değil kardeşlikten, ideolojiden değil hizmetten yana tercihini yaparak bizleri göreve getirmiştir. Ben burada tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyor, gösterdikleri yakın ilgi ve destekten ötürü sonsuz teşekkürler ediyorum. Bizlere oy veren ya da vermeyen tüm kardeşlerimi kucaklıyorum. Bugün itibariyle Çiftlikköy Belediye Başkanlığı görevine başlamış bulunuyorum, ilçemize hayırlı olması temennisiyle saygılarımı sunarım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: