"Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam" Projesi

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından "Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam" projesi

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız, Çarşamba Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından "Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam" projesi kapsamında yaptırılan evlerden bazılarında incelemelerde bulundu.

Yıldız, Aşağı Turgutlu, Yaycılar, Yukarı Kavacık ve Paşayazı köylerinde Çarşamba Kaymakamlığı SYDV tarafından yaptırılan prefabrike evleri ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Gezi sonrasında bir açıklama yapan Yıldız, Çarşamba Kaymakamlığı SYDV tarafından 24 ev yapıldığını, bu evlerin sosyal güvencesi bulunmayan fakir ve muhtaç ailelere verildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Yıldız, "Yeni Bir Ev Yeni Bir Yaşam adını verdiğimiz projemizle Çarşamba'da 200 ev yapmayı planlıyoruz" dedi.

Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: