Yeni bir eve taşınmak için 5 teşvik edici sebep

Ev arama, isteklerinize uygun bir ev bulma, bütçe belirleme, taşınma telaşı, eşya toplama, yerleştirme. Taşınma denilince aklınıza bunlar geliyor olabilir ama, işe biraz olumlu tarafından bakarsak, bakın hayatımızda neler değişiyor;

Yeni ev yeni başlangıçlar demek

Bir kere evle birlikte yeni bir hayata da adım atarsınız. Artık her gün gittiğiniz yolları arşınlamak yerine farklı yollar, farklı sokaklar sizi bekliyor demektir. Hele yeni eviniz size sosyal imkanlar da sunan bir site veya rezidans içerisindeyse uzun zamandır ertelediğiniz sosyal aktiviteleri hayata geçirebilir, akşam yürüyüşlerine çıkabilir, kendi fitness center’ında spor bile yapabilirsiniz. Dolayısıyla yeni bir ev yeni bir konumla birlikte yeni sosyal olanakları da beraberinde getirir.

Fazlalıklara elveda

Eski evden taşınma sürecinde fazlalıklarınızdan da kurtulabilirsiniz. Uzun zamandır giymediğiniz kıyafetlerden, atıl duran eşyalara, bir gün kullanılır diye düşünülen mutfak eşyalarından, gereksiz tüm ıvır zıvırlara kadar hemen hepsini elden geçirir, derin bir oh çekebilirsiniz. Arınmak, sadeleşmek için bundan daha iyi bir fırsat olamaz.

Yeni bir atmosfer de cabası

Yeni evinizi istediğiniz yeni eşyalarla döşemek ve dekore etmek çok daha kolay olacaktır. Boş, yepyeni bir evi tasarlamak ve dizayn etmek işin en keyifli kısımlarından biri. Yeni evinizin manzarası, sunduğu kimi teknolojik özelliklerin getirdiği kolaylıklar, yeni evde keşfedilecek pek çok farklı şey... Hepsi bir evin atmosferini oluşturur ve hem konforunuza hem ruhunuza hizmet eder.

Belki de yeni arkadaşlıklar, dostluklar

Komşuluk ilişkileri her ne kadar geride kaldı gibi görünse de insanın başı sıkıştığında en yakınındaki kişi her daim komşuları. Yeni evle birlikte ön yargılarınızı da bir kenara bırakın ve yeni arkadaşlıklara kucak açın. Hayatımıza giren her yeni insandan öğrenecek çok şeyimiz vardır çünkü. Yeni bir ev size hayat boyu yanınızda olacak insanları da kazandırabilir.

Her şey bir yana psikolojisi yeter

Hayatımızın çoğunu geçirdiğimiz yaşam alanımız, yani evimiz, psikolojimizi, duygu durumumuzu ve genel huzurumuzu da yakından etkiler. Yeni bir eve taşındığımızda gördüğümüz manzaranın değişikliğinden tutun da, yeni bir odada uyanmanın keyfine kadar her şey psikolojimizi de pozitif olarak değiştirecektir.

Eşsiz Adalar manzaralı yeni bir rezidansa taşınmak

Rezidans hayatı tüm ihtiyaçlarınızı aynı yerde bulabilme ve sunduğu güvenlik sistemleriyle son derece konforlu bir yaşam imkânı sunuyor.

60 ay %0 faiz fırsatı ile hemen taşınabileceğiniz bir rezidans hayatı için Avrupa yakasında Batışehir , Anadolu yakasında ise Pega Kartal en uygun seçenecek. Konut, rezidans, ofis, alışveriş caddesi, okul ve otelleri ile hayata geçen Batışehir’de yaklaşık 15.000 kişinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal yaşam alanları bulunuyor. 1+0’dan 5+1 dublekslere kadar farklı daire seçenekleriyle kendi semtine adını veren Batışehir, zengin sosyal imkanlara sahip.

Ege Yapı’nın Anadolu yakasında bulunan incisi Pega Kartal ise, birçok ayrıcalığın merkezinde ve kolaylıkla ulaşımın sağlanabileceği, İstanbulluları trafik yükünden kurtaran metro istasyonunun yanı başında. 1+0’dan 4+1 daire seçenekleriyle, sunduğu eşsiz Adalar manzarasıyla, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlarıyla, İstanbul’un hızla gelişen ve değerlenen semtinde; Kartal’da bulunuyor. Bu iki özel projeye hemen taşınabilirsiniz. Tüm bu teşvik edici sebepleri bir arada sunan projeler, Ege Yapı tarafından hayata geçirildi. Kısa bir süre geçerli olacak kampanyada ayrıca peşinatsız 36 ay 0 faiz eşit taksitlerin yanında sadece 5.000 TL peşinatla 120 ay 0,89 banka kredisi oranı ile Batışehir ve Pega Kartal’dan konut sahibi olabilirsiniz. Batışehir ve Pega Kartal projelerini hayata geçiren Ege Yapı, tüm olanakları ve kolaylıklarıyla yeni sahiplerini bekliyor.

Keşfetmek için hemen tıklayabilirsiniz.

.