Yeni Call of Duty geliyor! Call of Duty'ye kadın askerler mi eklendi?

Dünya çapında milyonlarca oyuncu kitlesine sahip Call of Duty'den müptelalarına müjde var. Efsane Call of Duty oyunu, son güncellemelerle birlikte bünyesine kadın askerler dahil etti. Üstelik bu kez çok başka şekilde...

Milyonlarca hayran kitlesine sahip olan ve her güncellemesi merakla beklenen Call of Duty'den müptelalarına müjde var! Ünlü Call of Duty oyunu son güncellemelerle birlikte bünyesine kadın askerler de dahil etti. Activision'un dağıtımını üstlendiği ve bu seneki Call of Duty oyunu olan World at War II'nin geliştiricisi olan Sledgehammer Games'in ortak kurucularından Michael Condrey, kişisel Twitter hesabı üzerinde Call of Duty: WWII'nin Multiplayer modunda kadın askerlerin olacağını doğruladı.

Call of Duty'de dahil edilen kadın askerler dışında ayrıca İkinci Dünya Savaşı'nda kadın askerlerin verdiği mücadele de anlatılacak. Kadın askerlerin hem hikaye, hem de Multiplayer modda büyük bir öneme sahip olacağı belirtildi. Oyunun Multiplayer modunda, geliştirici şirketin bir önceki oyunu olan Call of Duty: Advanced Warfare'a göre daha farklı bir işleyiş olacağının altını çizdi. Call of Duty oyunlarında kadın askerler bir yenilik ya da bir ilk olmayacak. Bir önceki Call of Duty oyunlarında da kadın askerler vardı ancak yeni Call of Duty'de kadın askerler, daha önemli bir yere sahip olacak. Call of Duty: WWII, 3 Kasım 2017 tarihinde PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

Reklam
Reklam

CALL OF DUTY NASIL BİR OYUN?

Call of Duty, II. Dünya Savaşı konulu, Infinity Ward tarafından geliştirilerek, Activision tarafından dağıtılan, birinci şahıs nişancı türündeki video oyunudur. Call of Duty serisinin ilk oyunu olmuş ve çıktığı dönemde büyük beğeni toplamıştır. Oyun Medal of Honor: Allied Assault'un yapımcıları tarafından yapılmış ve Medal of Honor serisine sıkı bir rakip olmuştur. 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 ve 1.5 sürümleri bulunmaktadır. Bu sürümlerin en sonuncusu olan 1.5'te oyunun yapısı geliştirilmiş ve yeni oyun haritaları eklenmiştir. Call of Duty serisinin ilk oyunu olduğu için Call of Duty: Classic olarak da isimlendirilmiştir.