Yeni Çanspor'da Transfer Çalışmaları Başladı

Çanakkale Süper Amatör Lig takımlarından Yeni Çanspor, hedeflediği Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkabilmek için transfer...

Çanakkale Süper Amatör Lig takımlarından Yeni Çanspor, hedeflediği Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) çıkabilmek için transfer çalışmalarına başladı.

Dış transfer çalışmalarını devam ettiren Yeni Çanspor, diğer yandan da iç transferde imzaları attırıyor. Yeni Çanspor Kulübü Genel Koordinatörü Ünsal Dirlik, iç transferde 1-2 oyuncu dışında geçen sezon bünyelerinde bulunan 7 oyuncuyla yeniden anlaştıklarını söyledi. Dirlik, bu oyuncuların Mehmet Tenüz, Mahir, Selman, Volkan, Arda, Ergin ve Selim olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Kırmızı-beyazlı ekibin Başkanı Kemal Yüksel de imza töreninde yaptığı açıklamada, "Bu süreçte en önemli adım bünyemizdeki futbolcularla anlaşmaktı. Hocamız İbrahim Küçük'ün verdiği raporlar ve yönetim kurulumuzun aldığı kararlar doğrultusunda, önceki senelerde bünyemizde bulunan futbolcularımızla anlaşmış bulunuyoruz. Futbolcu kardeşlerimizin göstermiş oldukları anlayıştan ve kulüplerine olan bağlılıklarından dolayı bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çan'a yakışan kadro en kısa sürede kurulacaktır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz