Yeni Devlet Hastanesinin Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Çorlu Belediyesi`nin yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanesi mevkiinde başlattığı altyapı çalışmaları sürüyor.Devlet Hastanesi’nin talebi...

Çorlu Belediyesi`nin yapımı devam eden Yeni Devlet Hastanesi mevkiinde başlattığı altyapı çalışmaları sürüyor.

Devlet Hastanesi’nin talebi doğrultusunda bölgeye 1,5 kilometrelik hat üzerinde yağmur sistemi kuruluyor. Geniş bir teknik ekip ve çok sayıda iş makinesi ile yürütülen çalışmalar sonucunda hattın önemli bir bölümü tamamlandı. 1,6 metre çapında yüksek yoğunluklu polietilen malzemeden üretilen borular döşendikten sonra yolun her iki tarafına mazgallar kurulacak. Ayrıca ayrı bir ekip tarafından daha önce yapılmış olan kanalizasyon sisteminin ana hatlara bağlantısı yapılıyor.

Reklam
Reklam

Öte yandan Bülent Ecevit Bulvarı’nın 3. etabında yol yapım çalışması da devam ediyor. Yeni açılan bu yola tuvanen malzemesi serilerek silindirler ile sıkıştırma işlemi uygulanıyor. Zemin çalışmaları tamamlandıktan sonra asfaltlanarak Türkgücü Köyü Kavşağına bağlantısı yapılacak.

Bülent Ecevit Bulvarı’nın 3. etabı üzerinde bulunan Yeni Devlet Hastanesi’nin içme suyu ve kanalizasyon hatları daha önce yapılmıştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz