Yeni Diyarbakırspor, Bulgar Rakibi Fc Etar 1924 'e 4 - 1 Mağlup Oldu.

Diyarbakır'ı BAL liginde temsil edecek olan Yeni Diyarbakırspor, Atatürk stadına konuk ettiği Bulgaristan'ın 1.lig takımlarından...

Diyarbakır'ı BAL liginde temsil edecek olan Yeni Diyarbakırspor, Atatürk stadına konuk ettiği Bulgaristan'ın 1.lig takımlarından FC ETAR 1924 Veliko Tirnova'ya 4-1 mağlup oldu.

Diyarbakır Atatürk stadının kapalı tribünlerini dolduran taraftarlar Bulgaristan'ın 1.lig takımını seyretti, Maç Öncesinde Yeni Diyarbakırspor'un başkanı Bedirhan Akyol, FC Etar 1924 Veliko Tırnova kulubünün başkanı Fevzi İlhan'lıya teşekkür plaketi verdi. Maç sonrası bir açıklama yapan Fevzi İlhan'lı, “Her iki takımın oyuncuları da iyi bir futbol sergiledi. Hazırlık maçı büyük bir dostluk karşılaması oldu. Yeni Diyarbakırspor ile FC ETAR 1924 takımlarını kardeş takım ilan ediyoruz. Diyarbakır'ı da kardeş kent ilan ediyoruz. Tüm bu kentlileri bu takımı desteklemeye davet ediyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Yeni Diyarbakırspor kulübü Başkanı Bedirhan Akyol ise, “BAL liginden 3. lige çıkmak için büyük mücadele vereceğiz yeni sezonda. Takımımız idmanlarını ve maçlarını sürdürüyor. Bu maçlardan biriside misafir ettiğimiz FC ETAR 1924 takımı. Bizi kırmadılar kentimize geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, Güzel bir maç olması bizleri ve futbol severleri sevindirdi. İyi bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Sezon sonunda 3 lige çıkacağımıza inanıyoruz. Bunun için kentimizden destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: