Yeni Doğan Bebekler “elektrikli Anne Sütü Pompası” İle Büyüyecek

Yeni doğduklarında henüz emme güçleri gelişmemiş olan bebekler artık “Ameda Elıte Süt Pompası” ile büyüyecek....

Yeni doğduklarında henüz emme güçleri gelişmemiş olan bebekler artık “Ameda Elıte Süt Pompası” ile büyüyecek. Süt pompası annelerin hassas cildinde koruma kalkanı görevini de yaparak anne sütünün sağımını gerçekleştiriyor.

Emme güçleri henüz gelişmemiş ancak anne sütleriyle beslenme ihtiyacı olan bebekler “Ameda Elıte Süt Pompası”yla anne sütüne kavuşacak. Kullanılan hammaddeleri özenle seçilen Ameda ürünler, BPA free bir malzeme olan PP den üretilmekte. Ayrıca Ameda markasının emzirme öncesi ; meme kremi, meme kalkanı, anatomik meme kalıbı ve emzirme sonrası; göğüs pedi, süt saklama şişeleri, süt saklama poşetleri gibi anne ve bebek bakım ürün grupları da yer alıyor. Annenin ve bebeğin rahatlamasını ve mutlu olmasını sağlayacak Ameda Elıte Süt Pompası’ndan hem hastanelerde hem de anneler kendi evlerinde bu hizmetten yaralanabilecek. Öte yandan Temmuz ayı boyunca Ameda ürünleri seçen anneler, ürün destek hattından 20 dakika ücretsiz yararlanabilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz