Yeni Doğan Bebekler Ve Anneleri Için Özel Hizmet

BAYBURT (AA) - Bayburt Devlet Hastanesi çocuk servisinde, yeni doğan bebekler ve annelerine özel odalarda hizmet veriliyor.

BAYBURT - Bayburt Devlet Hastanesi çocuk servisinde, yeni doğan bebekler ve annelerine özel odalarda hizmet veriliyor. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hulki Aşır, yaptığı açıklamada, anneleri yeni açılan doğum servisinde, özel hastanelerde bile görülemeyecek bir konforun beklediğini belirtti. Bayburt Devlet Hastanesi çocuk servisinde yatan ve doğum yapan annelere, bebeğin annesiyle birlikte çekildiği fotoğrafların taburcu olmadan takdim edileceğini ifade eden Aşır, "Doğum yapan hastalarımızın oda süslemeleri, kapı süslemeleri, lohusa şerbeti ikramı, misafirlere lavanta kokusu ikramı, anı defteri uygulaması, gebelik ve sonrası eğitimler, ev ziyaretleri hizmetleri bizzat hastanemiz tarafından yapılacak" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: