Yeni eğitim denetmenleri göreve başladı

Bursa il eğitim denetmenleri sene başı toplantısı Bursa Valiliği konferans salonunda gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim...

Bursa il eğitim denetmenleri sene başı toplantısı Bursa Valiliği konferans salonunda gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar’ın başkanlık ettiği toplantıya İl Eğitim Denetmenleri Başkanı Ali Dursun, Başkan Yardımcısı Yusuf Ergun ile İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.
Toplantıda Bursa’da göreve yeni başlayan İl Eğitim Denetmenleri ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tanıştı. Yeni eğitim öğretim yılıyla ilgili planlamalar yapılan toplantıda 2011-2012 eğitim öğretim yılı iyileştirme çalışmaları, rehberlik, teftiş, inceleme, soruşturma gibi konular görüşüldü.
Milli Eğitim Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği rotasyonla Bursa’dan 61 eğitim denetmeni ayrılırken, 79 eğitim denetmeni ise kente geldi.
Eğitim denetmenlerine yeni görevlerinde başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, “Aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza bizlere sağladıkları katkıdan dolayı teşekkür ediyor, gittikleri yeni görevlerinde başarılar diliyoruz.” dedi. Eğitim denetmenlerine beklentilerini aktaran Gülsar, “Yeni yapılan düzenleme ile görev ve sorumluk alanlarımız genişledi. Bu nedenle eğitim denetmenlerimizin kendilerini her alanda ve sürekli yenilemeleri gerektiğini düşünüyorum.” şeklinde konuştu.
ÖSS ve SBS ile sosyal, kültürel ve sportif alanlarda yaşanacak başarıların eğitim denetmenlerin çalışmalarına bağlı olduğunu bildiren Gülsar, “Eğitim denetmenlerimizin bu bilinçle çalışacaklarına ve ilimiz eğitimine olumlu katkı sağlayacaklarına inanıyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz