Yeni Eğitim-öğretim Yılı Başlıyor

OSMANİYE (AA) - Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, yeni yapılan okullarla 2013-2014 eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını söyledi.

Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat, yeni yapılan okullarla 2013-2014 eğitim-öğretim yılına hazır olduklarını söyledi. Canbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okul öncesi ve 1. sınıf öğrencileri için pazartesi günü başlayacak 2012–2013 eğitim-öğretim yılında hedeflerinin 30’ar kişilik sınıflar oluşturmak olduğunu belirtti. Merkez ve köylerdeki ilkokul, ortaokul ve liselerde personel ve öğretmen sıkıntısı olmadığını anlatarak yeni dönemde 29 bin 700 öğrencinin ders başı yapacağını ifade eden Canbolat, şunları kaydetti: “Kadirli’de, 2013–2014 eğitim-öğretim yılında 5 anaokulu, 55 ilkokul, 35 ortaokul ve 14 lisede 6 bini okul öncesi olmak üzere toplam 29 bin 700 öğrenci eğitime başlayacak. Devlet vatandaş işbirliği ile derslik sorumuz kalmadı. Okul öncesi eğitime büyük önem veriyoruz. Şu ana kadar bize ulaşan bir sorun yok, herşey gayet yolunda gidiyor. Okula yeni başlayan çocuklarımız, okullarına alışarak, çok zevkli ve neşeli bir yer olduğunu fark edecekler. Allah izin verirse hedefimiz 30’ar kişilik sınıflar oluşturmaktır. Bunu da başaracağız. Milli, manevi, ahlaki ve insani değerlere bağlı bir gelecek nesil yetiştireceğiz. Kadirli’de eğitime maddi ve manevi destek verenlere tek tek teşekkür ediyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: