Yeni Eğitim Öğretim Yılına Doğru

Trabzon'da 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlayacağı 16 Eylül Pazartesi günü, Trabzon Belediyesine ait otobüsler ücretsiz hizmet verecek. 

Trabzon'da 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlayacağı 16 Eylül Pazartesi günü, Trabzon Belediyesine ait otobüsler ücretsiz hizmet verecek. Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 2013-2014 eğitim öğretim yılının 16 Eylül Pazartesi günü başlayacağını belirterek, okulların açılması sebebiyle ayrı bir heyecan yaşayacak öğrenci ve vatandaşlara katkıda bulunmak amacıyla Trabzon Belediyesine ait otobüslerin söz konusu gün bir gün süreyle ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. Eğitim ve öğretime desteklerinin bundan sonra da devam edeceğini ifade eden Gümrükçüoğlu, "16 Eylül Pazartesi günü ders zili çalıyor. Tüm öğrenci ve veliler gibi biz de heyecanlıyız. Bu heyecana ortak olmak için öğrencilerimizin ders başı yapacağı ilk gün tüm vatandaşlarımız, belediyemiz otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanacak. Yeni eğitim ve öğretim yılı hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: